Vizitator anonim292000 Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 salut all, am o nelamurire, adica daca stau sincer sa ma gandesc ii ceva ce nu mi se pare mie norma.Daca gresesc va rog sa ma corectati.Zile trecute am fost la un prieten care are vreo 10 boxe prin casa si 2 woofere...pur si simplu are o camera cum se spune mobilata cu boxe :rolleyes: , dar nu asta e ideea faza e de cum are legate fiecare boxa al amplificator.Precizez ca amplificatoru este unul auto si am ramas surprins de felul cum a facut legaturile. As pune si eu la mine tot la fel da mi-e frica sa nu bulesc ceva la amplif.Am sa atasez o schema ca sa va vedeti ce vreu sa zic. Oi fiu eu mai nestiutor dar e bine de stiut, merita sau nu sa fac ei io asa :rock: detin tot un amplif auto cu 4 canale Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Nu iti recomanda asa ceva, si DA se poate sa iti strici amplificatorul. Teoretic daca ampliful suporta ( verifica in manualul de utilizare), se poate folosii si metoda asta, dar practic ca sa ai medii, inalte si frecvente de subb va trebui sa ai filtre pasive, iar puterea va fi mai mica. Link spre comentariu
Vizitator anonim292000 Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 Te rog sa fii mai atent pe unde postezi in viitor. SCUZE inca o data ca nu am fost atent, dar am zis ca este legat tot de amplificatoare chiar daca este unu auto(tot propietatea de amplificare o are(sau gresesc)).Faza ca prietenul asta al meu le are asa legate de vreo 2 ani si chiar nu a cedat nimic(le streseaza zilnic timp de vreo cateva ore la un volum destul de mare)plus ca mai are la inca o statie tot cu 4 canale facuta punte de la primul canal la ultimul. el cica se aude mai tare da ' parerea mea e ca aia nu se mai nu meste punte deja ii nebun.tot o sa strice el ceva si ii va parea rau ca nu m-a ascultat :yawinkle: PS: nici unu din cele trei manuale ale amplificatoarelor ale lui ne specifaca ca ar merge legate asa, la fel se intampla si cu al meu Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 aia e configuratia tri-mode ... si merge destul de bine citeste pe aici: http://www.bcae1.com/ - pe pagina 94 - paginile le rulezi din dreapta ferestrei si vezi si pdf-ul de mai jos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum