cristybadea Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Am primit pe email de la niste amici niste fisiere video in format PPS.Cu ce le pot deschide?multumesc Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Fisierele .PPS sunt fisiere care pot fi deschise cu POWER POINT ,pe care il gasesti in pachetul MICROSOFT OFFICE... Moderator edit . Fara linkuri in sprijinul piratarii... Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Fisierele .PPS sunt fisiere care pot fi deschise cu POWER POINT ,pe care il gasesti in pachetul MICROSOFT OFFICE...Daca vrei,iti dau un link de download in privat Da,astept.multumesc Link spre comentariu
seby19www Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 dupa care instalezi si power point viewer, in functie de versiunea de office. Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 14, 2014 Autor Partajează Postat Martie 14, 2014 Nu am reusit sa instalez niciun OFFICE din cele 5 modele descarcate,3 dintre ele fiind luate de pe torrenti.Nu-mi dau seama de ce Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Pentru faptul ca sunt piratate.. crackurile si alte porcarii de gen iti pot injecta in sistem si cativa "musafiri" nedoriti.. Link spre comentariu
Patefon Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Intra pe site-ul Microsoft unde se gaseste programul Power Point Viewer perfect LEGAL si GRATIS. Nu poti edita dar poti vizualiza continutul. http://www.microsoft.com/ro-ro/download ... .aspx?id=6 Alternativ poti folosi LEGAL si GRATIS suita de programe OpenOffice de la Apache (fosta de la SUN) care poate deschide documente din suita Microsoft cum este Word, Excel, PowerPoint, Access Bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum