Marian C Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 bunao intrebare : orice procesor socket 775 merge pe orice fel de placa de baza socket 775 ?sunt procesoare de la 90nm la 45nm si mai mici parca si mb cu chipset de la 945 la g41 de ex.multumesceu citisem undeva ca daca nu pui procesoarele specificate in manualul placii de baza risti sa strici placa si proc si sursapun aceasta intrebare ca vad pe mercador de ex. tot felul de placi de baza cu tot felul de procesoare Link spre comentariu
ovy83 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 normal ca in primul rand respecti fizic ce se potriveste in soclu: mb soclu775 pui proc soclu775.2.compatibilitate la FSB. EX: MB FSB 1066 pui proc fsb 1066.sunt cazuri cand rezista si la 1333 dar prin O.C. dar nu este prea indicat.3. la o placa de baza producatorul specifica clar ce procesor suporta, chiar daca se potrivesc la fsb biosul nu-l vede/suporta(aici vorbesc de placi mai vechi).in cel mai bun caz cauta o placa de baza mai noua fsb 1333(aici spun si de chipset) deoarece a-i sanse sa functioneze cu diverse tipuri de procesoare cu tehnologie de fabricare si pe 45nm si 90 nm(astea sunt modele mai vechi)-aici am specificat pentru placi de baza cu socket 775bafta! Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Sunt placi care nu permit chiar toata gama de proc-uri pe 775. De obicei se rezolva cu un update de bios.....Daca tot nu merge... asta e, folosesti ce permite placa.Dar de stricat eu inca nu am reusit (si erau proc-uri scumpe - quaduri - pe placi relativ ieftine). Link spre comentariu
ovy83 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Sunt placi care nu permit chiar toata gama de proc-uri pe 775. De obicei se rezolva cu un update de bios.....Daca tot nu merge... asta e, folosesti ce permite placa.Dar de stricat eu inca nu am reusit (si erau proc-uri scumpe - quaduri - pe placi relativ ieftine).nici eu inca nu am reusit sa stric. ca la astea ori merg ori nu. exista totusi si watt-ajul suportat de placa dar... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum