Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnat express 12

NeaSuciu

Postări Recomandate

salma poate ajuta cineva cu un proiect de incinta pt magnat express 12difuzor subwoofer de 30 cm putere nominala: 200W RMS (max 400W) impedanta 4 ohmi raspuns in frecventa: 20 - 1500 Hz SPL: 93 dB parametrii Theile-Small: Re 3,3 Fs 27 Vas 106 Qts 0,6 Qes 0,66 Qms 6,1 Xmax 10

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NeaSuciu

3

• FIXVID

2

• Sharky

1

• radue

1

Top autori în acest subiect

am facut ceva in winisd da nu a iesit nimic am calculat pt compresie bp4 si br Deci daca poate cieva sa ma ajute sa proiectez o incinta br(din ce am facut eu in program incinta inchisa nu coboara asa bine in frecventa ca cea br dar difu supora mai bine puteri mari) io nu o sa bag mai mult de 100w in elsi as vrea sa aibe un group delay cat de cat mare pt un bass mai lung

Link spre comentariu

82mm lundime 372mm

porturile acelea corespund cu fb=30hzno sa ai bas "prea lung" si nu cred ca vei gasi porturi cu lungimea aiapune porturi de 106mm in lungime si vei avea +11db la 50hz :smt003 ...o sati ajunga si un amplif de cateva zeci de watigd o sa fie in jur de 24ms la 50hz.. cred ca o sati ajunga :finga:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări