Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

geforce go 6600 wista win7 drivers ?

iuliantv

Postări Recomandate

leptop medion md95500 rim2000 intel,placa video dedicata nvidia geforce go 6600,nu pot instala driverul sub nici o forma,nici direct cu executabilul ce vine odata cu driverul ,nici din device manager,din device manager i-mi spune ca este deja instalat driverul,adica cel standard vga,de care nu pot scapa ,dupa ce dezinstalez standard vga adapter dau restart si se reinstaleaza automat standard vga driver,daca dau sa instalez cu executabilul nvidia mi se da mesajul ca nu a gasit cipsetul video compatibil,,NOT FIND COMPATIBLE GRAPHICS HARDWARE,,,a-m reusit sa instalez doar driver generic in vin7 instalat manual din device manager cules dintrun bakup de xp,toate acestea le-am incercat pe vin 7 ultimate profesional 32bit,si wista ultimate 32bit,normal mode si safe mode,si run as admin...pe xp merge perfect dar leptopul este destul de bun si merita un vista sau win7,a-m incercat vreo zece drivere pe diferite sisteme vin7 wista,versiuni pentru notbook aceeasi problema a-m intalnit-o si la un sony vaio cu geforce go6200,dar propietarul era multumit cu xp unde mergea perfect,intrebarea e daca exista program ca sa dezistaleze standard vga adapter din system32 drivere,a-m incercat eliminarea lui manuala dar nu se poate sau nu stiu eu,v-a multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

5

• ovy83

2

• Th3_uN1Qu3

1

• stefan94stefan

1

Top autori în acest subiect

nu incerca ca nu merge. la acest tip de laptop nu merg drivere decat pentru xp. toate driverele sunt cu semnatura digitala.daca producatorul scoate si drivere pentru win 7 a-i noroc.am avut si eu un laptop Medion de 17'' fabricat in Germania de ala multimedia inclusiv tv tuner etc...si telecomanda si aceeasi placa video 6600 "go"dedicata ,2 gb ram ddr2 si aceeasi problema ca si tine am avut-o.oricum imi pare rau ca l-am vandut,era super.

m-am uitat acum pe google cum arata si era fix ca al tau.instaleaza driveru-l nvidia deoarece are playerul super...driverele de pe http://www.medion.com/de/service/start/index.php?mm=0

Link spre comentariu

Aici gasesti drivere: http://laptopvideo2go.com/drivers

Intri in Device Manager la acel Standard VGA si te duci la Details, dai la sageata la Hardware ID, copiezi VID si PID de acolo si le pui in acest site la cautare.

Descarci cele 2 fisiere, arhiva o extragi iar INF-ul il pui in folderul unde s-a dezarhivat. Trebuie sa iti ceara sa inlocuiesti un fisier. Dupa ce-l inlocuiesti, rulezi setup.exe si driverul se va instala. Daca iti da vreun mesaj cu rosu, ii dai Install Anyway.

Link spre comentariu

va multumesc tuturor de intentie dar dupa ceva ore de descarcari de drivere a-m gasit si unul ce merge doar pe wista ultimate 32,pe win7 se instaleaza fortat dar la primul restart se instaleaza automat standard vga driver,cat despre ma config a-m folosit si acest program inainte de a posta,nici macar nu vede placa video,dupa id doar drivere xp rezulta.a-m gasit acest driver ce este dedicat alienware(dell)medion vin7,dar dupa dezarhivare a-m constatat ca e pentru vista,pe vin7 se reinstaleaza automat stand vga drv.pe vista merge foarte bine,asa ca-l atasez poate mai are cineva nevoie.toate cele bune http://fisierulmeu.ro/295YN6CZUWTX/go66 ... e-rar.html

Link spre comentariu

merge si pe vin7 entreprize testat personal,merge si pe hd fara blocari sau miscari in reluare,placa video se ridica la 895mb din 128mb dedicati,cu 2gb ram,da o eroare la instalare,se da instalare fortata si merge.

Link spre comentariu

daca e cineva interesat se vinde,600lei plus transport,medion md95257 rim2000,procesor 1,7ghz 2m 533,2gb ddram,hdd 160gb,display 17inch lcd (glosy)sunet 2+1 difuzor de bas,iesire 5+1 si altele,acumulator minim 1ora si 20 minute cu wirelless activ navigare pe net,luminozitate la maxim,alimentator compatibil nou 19v 4,7a,aspect nota 8,5 din 10,leptopul a fost recent adus din germania cu displayul spart,pe care l-am inlocuit personal,pot trimite poze reale,

Link spre comentariu

daca e cineva interesat se vinde,600lei plus transport,medion md95257 rim2000,procesor 1,7ghz 2m 533,2gb ddram,hdd 160gb,display 17inch lcd (glosy)sunet 2+1 difuzor de bas,iesire 5+1 si altele,acumulator minim 1ora si 20 minute cu wirelless activ navigare pe net,luminozitate la maxim,alimentator compatibil nou 19v 4,7a,aspect nota 8,5 din 10,leptopul a fost recent adus din germania cu displayul spart,pe care l-am inlocuit personal,pot trimite poze reale,

completare: cum as zis,am avut acest tip de laptop si acum imi pare rau ca l-am vandut. despre acest tip de laptop pot sa zic: se aude destul de bine, este solid(adica bine construit de nemti),foarte bine gandita optiunea de play din fata laptopului,posibilitate de up grade la procesor -eu am pus unul de 2,4 fara alte probleme ca la altele din cauza biosului. un alt atu: intrare av,tuner tv ....si are ddr2- sa nu uitam de display-ul de 17"- laptop-ul no fi el pentru gaming dar merita.bafta la vandut!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări