Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

invertor de sudura lastek 1600

Vizitator costake

Postări Recomandate

Vizitator costake

Salutare tuturor.nu repar invertoare dar a crapat al meu.Amgasit stw20nc arse.Am scos tot am inlocuit ce mai era ars in comanda.Intrebarea mea este daca fara igbt-uri forma semnalului de comanda trebuie sa se modifice la actionarea reglajului de curent ca la mine nu se modifica.Multumesc celor ce se straduiesc sa dea o mina de ajutor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipriyan123

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu se modifica pwm-ul la actionarea potentiometrului..el merge pe umplere maxima care apoi se reduce cand primeste informatia de pe traful de curent(si sunt daca ai pe iesire).important e cum arata semnalul de comanda dupa driver(amplitudine,forma)....

Link spre comentariu
Vizitator costake

nu se modifica pwm-ul la actionarea potentiometrului..el merge pe umplere maxima care apoi se reduce cand primeste informatia de pe traful de curent(si sunt daca ai pe iesire).important e cum arata semnalul de comanda dupa driver(amplitudine,forma)....

MULTUMESC. O sa compar cu poze de pe alte scheme si o sa pun finalii.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări