Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nanoampermetru

MaesTTro

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MaesTTro

14

• Fulgerik

4

• ratza

2

• GEO 53 BN

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Incearca KR544UD1A Ai nevoie de un amplificator operational cu intrare J-fet, cu un current de intrare diferential mai mic de 0,1nA.

Am gasit KR544UD1A , desi scrie pe el doar UD1A vinzatorul a zis ca e acelasi
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut la toti,am realizat acest dispozitiv proiectat de Fulgerik, am ramas satisfacut de efecte, insa valorile curentilor nu sint atit de exacte. Cauza principala cred ca este: microcircuitul , nu prea am la dispozitie magazine cu piese electronice de calitate. Acum apare intrebarea, se poate de proiectat un nanoampermetru insa numai cu tranzistoare?

Link spre comentariu

Primul site nu-l pot accesa,in al doilea dispozitivul este numai bun... Dar as vrea sa realizez eu unul, daca sa-l comand de pe vreun site comercial, timpul e problema...

Link spre comentariu
Vizitator pippogsm

Primul site nu-l pot accesa,in al doilea dispozitivul este numai bun... Dar as vrea sa realizez eu unul, daca sa-l comand de pe vreun site comercial, timpul e problema...

Pe ambele site-uri era acelasi proiect: uCurrent. Pe al doilea site este insa o versiune un pic mai veche, opensource. Poti sa ti-l faci tu, ai aici schema http://www.eevblog.com/files/uCurrentRev5schematic.pdf si BOM: http://www.eevblog.com/files/uCurrent-B ... Public.pdfSau zip-ul asta, in care ai schema, fisiere pt PCB, etc: http://www.eevblog.com/files/uCurrentRev5.zipSpor!
Link spre comentariu

Salut, Se gasesc in tara nu trebuie sa cauti nu stiu eu unde.Ai un MP.Comanda acolo si in max.5 zile il ai.Acolo poti sa faci comanda de tot ce-ti trebuie.

Nu sint din Romania... Daca comand componentele, vin peste foarte mult timp, problema este ca nu am foarte mult timp la dispozitie
Link spre comentariu

Salut, Se gasesc in tara nu trebuie sa cauti nu stiu eu unde.Ai un MP.Comanda acolo si in max.5 zile il ai.Acolo poti sa faci comanda de tot ce-ti trebuie.

Nu sint din Romania... Daca comand componentele, vin peste foarte mult timp, problema este ca nu am foarte mult timp la dispozitie
Ce sa fac,am incercat sa-ti fiu de ajutor.Din datele de sub avatar, nu reiese de unde esti.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări