Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tv OVP

Emil 1986

Postări Recomandate

A fost traznit si s-a ars c.i din sursa l-am inlocuit pe el si pe tranzistorul bu808dfi luat din magazin dar ieftin si nu a mers.intrebarea mea este pot face alt montaj cu alti tranzistori care sa faca treaba lui bu808dfi?am vazut in pdf-ul lui ca are 2 tranzistori in el 2 diode si 2 rezistente.ma puteti ajuta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Emil 1986

29

• Meta-fizica

5

• Florinel TV

4

• dan-a2

3

pe el scrie ovp pe capac ovp orava typ ctv2170rva s.integrate tda9351ps/n3/2/1754.cand l-am desfacut avea integratul din sursa spart dar scria langa el UC3843AN

Link spre comentariu

Schimba optocuplorul si potentiometrul de reglaj din secundarul sursei (daca are). De asemenea verifica TL431 in secundar, trebuie sa aiba 2.5v pe pinul 1.

Link spre comentariu

pe placa nu are nici un semireglabil,TL431.am gasit un uc3843an intr-o placa mai veche o sa il inlocuiesc pe asta luat din magazin cu ala poate este defect asta,kinezarie

Link spre comentariu

Nu are optocuplorul nici potentiometrul de reglaj in secundarul sursei , nici TL431 .Verifica R131,132 si schimba C 109,113 primar sursa.Apoi pui bec si masori tensiunile din secundare.

Link spre comentariu

c109 masurat 208uf c113-959nf, r 131 132 38,6k merg sau tot trebuie inlocuite?c173 l-am mai gasit umflat.pot pune 33uf in loc de 22?ka3842b in loc de uc?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări