Vizitator AdrianNM Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Salut, Am un subwoofer cu amplificare de la un sistem LOGITECH Z680 5.1 4 x 62 w RMS - Satellites , 1 x 69 w CENTER subwoofer: 188 w RMS si am incercat sa il leg la doua boxe cu trei cai Jamo e630 de 110 w. Ca semnal deocamdata folosesc un laptop care are o singura iesire audio jack care e conectat la portul Front Speaker al wooferului. Problema este ca, desi atunci cand selectez modul Stereo al sistemului, se aude atat wooferul cat si cele doua boxe. Am observat, insa, ca nu se aud frecventele joase pe boxe ci doar inalte si putine medii. Mentionez ca nu am setare pentru crossover pe sistem si ma gandeam daca nu cumva iesirile acestea pentru sateliti sa aiba filtru deja pe ele doar pentru inalte si medii superioare, ori sa fie lipsa unei conexiuni s/pdif problema?Are cineva idee? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Cam asa se aude.Sistemul e facut ca joasele sa se auda pe subwofer. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum