cnc Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 am montat un chit de modernizarea antenelor digi,lam montat am prins semnalul pe cele doua lnb lnb1 cel care receptioneaza satelitul intelsat semnalul este puterea 80%calitate90% iar pe lnb 2 responsabil cu satelitul hotbird putere60% calitatea45% comutarea demisec activata din meniu la scanarea programelor decodorul nu prinde decit programele de pe intelsat Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 am montat un chit de modernizarea antenelor digi,lam montat am prins semnalul pe cele doua lnb lnb1 cel care receptioneaza satelitul intelsat semnalul este puterea 80%calitate90% iar pe lnb 2 responsabil cu satelitul hotbird putere60% calitatea45% comutarea demisec activata din meniu la scanarea programelor decodorul nu prinde decit programele de pe intelsatIncearca sa adaugi manual cativa transponderi de pe Hotbird(gasesti pe net parametrii),si incearca sa dai scanare "toata reteaua"inca o data.Ar trebui sa functioneze cu conditia ca semnalul care crezi ca e de pe Hotbird sa fie intr-adevar de pe Hotbird si nu alt satelit vecin! Link spre comentariu
val Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Daca folositi receptor oficial de la Digi cu ultima versiune de soft nu veti reusi; la scanare sunt memorate doar anumite canale (chiar si pe Thor). Puteti testa si receptiona Hot Bird cu un alt receptor FTA cu inconvenientele de rigoare (un rand de cablu coaxial si o telecomanda in plus) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum