Vizitator ALEX60 Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Va salut. Am construit un wu metru cu LM 3915 si LM 386 dupa schema luata de pe forum Accesorii audio. Functioneaza dar nu-mi place . Dupa ce-am mai citit pe forum am aflat ca am facut o proasta alegere cu LM 3915 . Am cumparat LM 3916 si as dori sa fac montajul cu 19 leduri (LM 3915 +LM 3916+TL 072 ) Cineva care a facut montajul, poate sa-mi spuna v-a merge mai bine LM 3915 in montajul cu 19 leduri s-au sa ma limitez la un montaj cu LM 3916 .Astept un sfat de la cineva, si va multumesc anticipat. O seara buna. Link spre comentariu
Alexutz Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 N-ai definit ce nu-ti place. Link spre comentariu
Vizitator ALEX60 Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Multumesc pentru raspuns, intrebarea mea a fost alta ,daca are cineva un raspuns va rog. O seara buna. Link spre comentariu
ilzul Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Din cate stiu, lm3914-lm3915-lm1916 nu sunt diferite aproximativ deloc.Din ce am gasit lm3914 si lm3915 sunt doar diferite prin valorile divizorului de voltaj, respectiv a valorilor maxime pentru rezistente...Eu am facut un montaj folosind 100 de leduri si mai multe integrate... Insa si eu am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv. Imi cer scuze ca ma bag in topic aiurea, insa poate ne ajutam reciproc .Zic ca vei putea folosi montajul cu 19 (chiar 20 de leduri), respectivele integrate din cate stiu de obicei se aseaza in paralel... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum