frici Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Salut. Am un DVD marca BÜNTZ DVD-515.I s-a stricat telecomanda si nu ii gasesc alta.Aveti o idee ce telecomanda echivalenta m-ar ajuta?? multumesc mult. Link spre comentariu
palcu ion Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 pune o poza sa vedem Link spre comentariu
wiley_boss88 Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Salut. Am un DVD marca BÜNTZ DVD-515.I s-a stricat telecomanda si nu ii gasesc alta.Aveti o idee ce telecomanda echivalenta m-ar ajuta?? multumesc mult.Ia vezi asta-i buna din poza..http://mercador.ro/oferta/telecomanda-t ... 1tlQ7.html Link spre comentariu
palcu ion Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 se pare ca nu mai este omul interesat Link spre comentariu
frici Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Salut.Sunt interesat ''colegule'' numai questia e ca mi-am luat telec. programabila PC si nu gasesc marca in baza de date.Nu stiu daca i-as gasi echivalent alta marca ...mersi mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum