Vizitator mlmarius Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Salutare la toata lumea in primul rand . As vrea sa invat sa programez si sa utilizez microcontrollere . M-am uitat pe cateva tutoriale si ... toate bune si frumoase da nu am pe ce face practica . As dori niste recomandari . Ce microcontroller sa folosesc , de unde pot cumpara un kit de dezvoltare , cam care sunt preturile ? Multumesc ! Link spre comentariu
Laci Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Salut,Pentru inceput, iti recomand sa incepi cu microcontrolere pe 8 biti, eu personal recomand ATMEL, familia ATmega, au multe module(ADC, comparator, PWM etc.), gasesti si compilator pentru C (gcc), simulator (AVRStudio), toate free.Cel mai simplu sa-ti cumperi un programator ISP si un breadboard. Link spre comentariu
lucicop Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Eu as recomanda PIC-uri. Sunt mai potrivite pentru un incepator. Si au si ei toate perifericele mentionate de tine, si in plus, pe familia de 8 biti. De cand un atMega m-a lasat sa-i sterg fuses de la programare pe JTAG fara sa ma anunte si nu a mai fost programabil, nu am o parere prea buna despre Atmel. Link spre comentariu
Vizitator mlmarius Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 ma gandeam sa imi iau un tiny 2313 de la conexelectronic . Insa de unde pot procura programatorul ISP si breadboard ? Link spre comentariu
Laci Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Breadbord este si la conex, ISP nu stiu de unde... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum