Alexutz Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Solutia-prize cu telecomanda si prelungitoare conectate strategic, in genul: monitor+unitate+printer intr-o tripla, tv+player multimedia samd alta tripla. Sunt telecomenzi cu mai multe canale, poti baga toata casa in standby. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 E o idee buna asta cu prizele telecomandate. Deocamdata folosesc pe traseul catre calculator-imprimanta-monitor un prelungitor cu intrerupator. Cand calculatorul nu este utilizat apas intrerupatorul si deconectez simultan toti trei consumatorii amintiti mai sus. Link spre comentariu
unuldinei Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Decat sa umbli cu o duzina de telecomenzi la bracinari... mai bine o priza programabila , iete cum am facut-o pe asta ... Am un boiler care incalzea apa si cand nu aveam nevoie , asa ca ... m-am pus pe un Atmega si l-am bagat intr-o jumatate de priza . Am stocat doar 8 programe in EEPROM / 24 de ore dar nu am nevoie de mai mult. Consumul s-a redus de la 12KW zilnic la 6-7KW si apa e tot calda cand am nevoie. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 13, 2014 Autor Partajează Postat Mai 13, 2014 Am schimbat sursa InterTech cu una High Power element Smart de 650W. Este mult mai silentioasa decat chinezismul de InterTech, tensiunile sunt foarte stabile. Sursa e certificata bronze si consumul PC-ului a scazut atat in idle cat si in sarcina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum