Alexutz Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 HB Adi, intreaba si tu la lampari sau in sectiunea audio ca ledarii sunt mai putin preocupati de jucarele din astea (just kiddin'). Tie nu-ti trebuie un simplu amplif ci o limitare a tensiunii maxime pe bec. Halogenul il poti lua ca siguranta temporizata pe iesirea unor finali pe feti care sa aiba zenere in poarta; daca e pe 12V, nu tre sa depasesti 12V. N-ai precizat ce fel de becuri. Se poate si cu triace si optotriace, adaptand eventual o schema din aia cu senzor de lumina. Link spre comentariu
Vizitator HB Adi Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 nu m-am gandit ce tip de becuri o sa folosesc, probabil LED :-?? Link spre comentariu
Mircel Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 nu m-am gandit ce tip de becuri o sa folosesc, probabil LED :-??Alege de aici: https://www.google.ro/search?q=org%C4%8 ... 70&bih=788 Link spre comentariu
gabiferaru Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 nu m-am gandit ce tip de becuri o sa folosesc, probabil LED :-??Tu confunzi lejer termenii. Hotaraste-te ce vrei...Bec ≠ LED. Link spre comentariu
Vizitator HB Adi Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 asta nu stiam :"> Link spre comentariu
gabiferaru Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Cam multe nu stii. Iti recomand atunci sa citesti cate ceva, un manual de fizica de exemplu.Am pus doua poze ca sa vezi diferenta dintre bec si LED. Link spre comentariu
Vizitator HB Adi Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 am spus de la inceput ca sunt incepator . Ti se pare ca nu stiu care e diferenta vizuala intre bec si led, de ai pus si pozele ? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 nu m-am gandit ce tip de becuri o sa folosesc, probabil LED :-?? Cu siguranta ca vizual le deosebesti, dar verbal si scriptic le-ai confundat... Noi ce sa credem din asta? Repet, LED-urile nu sunt becuri. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Pai daca esti incepator, documenteaza-te nitel in legatura cu chestiile de baza, informatiile exista cu carul pe net! Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 daca vrei asa ceva,lasa-mi ID-ul tau de mess si vorbim GFgNA7gV6Rs Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum