Vizitator HB Adi Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Salut ! Vreau sa leg niste becuri pe boxe . Posed o pereche de boxe Vlliodor cu statie incorporata . Caracteristicile amplificatorului sunt urmatoarele : putere maxima 170 W pe canal , impedanta 4 ohmi , frecventa 50 HZ- 18 Khz. Intrebarea mea este , ce becuri ar trebui sa pun ca sa nu ard amplificatorul ? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Renunta la idee, nu se face asa ceva.Construieste-ti o orga de lumini cu microfon incorporat sau care sa foloseasca un semnal de linie.Sunt proiecte din astea aici, pe forum. Link spre comentariu
Vizitator HB Adi Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Atunci cum as putea integra in boxe niste becuri care sa se aprinda pe ritm ? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 viewtopic.php?f=205&t=53962 Link spre comentariu
Vizitator HB Adi Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 ma depaseste chestia cu orga de lumini, e destul de complicata pentru un incepator ca mine... si nu apar nici pozele in topic :cry: Link spre comentariu
Alexutz Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Daca vrei sa le arzi e simplu. Pui halogene de 12V/50...75W pe canale si-ti vor zbura filamentele la bass in cateva secunde. Asa a facut un mixer de 150W alimentat pe 27V...doar ca eu asta si urmaream, ca distractie. Cel mai simplu ar fi cu filtru frecventa tip crossover pt bass si un mic amplificator cu 2-3 tranzistori. Era o schema in Tehnium, pe undeva. Link spre comentariu
Vizitator HB Adi Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 am incercat putin mai devreme sa leg niste becuri de instalatie pe iesirea unui amplificator mai vechi , de 20 W pe canal , si a mers fara probleme , nu s-a ars nimic Link spre comentariu
gabiferaru Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Felicitari si spor la experimentat...Presimt ca vei deschide un alt topic la un moment dat cu titlul: "Am pus niste becuri la iesirea unui amplificator si acum nu se mai aude, s-au ars finalii sau ce?" Link spre comentariu
Vizitator HB Adi Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 decat sa ma iei peste picior mai bine m-ai ajuta cu o metoda simpla prin care sa pot face lucrul asta, asta in cazul in care vrei sa ma ajuti Link spre comentariu
gabiferaru Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Tu ai inceput cu ideea asta prosteasca si copilaresca...Amplificatoarele audio sunt concepute sa functioneze cu difuzoare, nu cu becuri.Daca tot insisti sa pui becuri asigura-te ca impedanta sarcinii legata la amplif nu scade sub 4 ohmi. Ma gandesc ca n-o sa plangi daca se arde becul dar macar ampliful sa-l protejezi. Link spre comentariu
Vizitator HB Adi Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 mersi de sfat ;) Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Imi zici si mie de ce ai raportat mesajul ca fiind warez? Link spre comentariu
Vizitator HB Adi Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 n-am raportat nimic, sau daca am facut-o , a fost din greseala Link spre comentariu
Vizitator HB Adi Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 schema asta ma poate ajuta ? ( am gasit-o pe net ) Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Da, l-ai raportat...Schema aia e o mizerie, am zis de nu stiu cate ori. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum