Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Becuri legate la boxe, in ritm

Vizitator HB Adi

Postări Recomandate

Vizitator HB Adi

Salut ! Vreau sa leg niste becuri pe boxe . Posed o pereche de boxe Vlliodor cu statie incorporata . Caracteristicile amplificatorului sunt urmatoarele : putere maxima 170 W pe canal , impedanta 4 ohmi , frecventa 50 HZ- 18 Khz. Intrebarea mea este , ce becuri ar trebui sa pun ca sa nu ard amplificatorul ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiferaru

7

• Dr.L

3

• Alexutz

2

• Mircel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Renunta la idee, nu se face asa ceva.Construieste-ti o orga de lumini cu microfon incorporat sau care sa foloseasca un semnal de linie.Sunt proiecte din astea aici, pe forum.

Link spre comentariu

Daca vrei sa le arzi e simplu. Pui halogene de 12V/50...75W pe canale si-ti vor zbura filamentele la bass in cateva secunde. Asa a facut un mixer de 150W alimentat pe 27V...doar ca eu asta si urmaream, ca distractie. Cel mai simplu ar fi cu filtru frecventa tip crossover pt bass si un mic amplificator cu 2-3 tranzistori. Era o schema in Tehnium, pe undeva.

Link spre comentariu
Vizitator HB Adi

am incercat putin mai devreme sa leg niste becuri de instalatie pe iesirea unui amplificator mai vechi , de 20 W pe canal , si a mers fara probleme , nu s-a ars nimic

Link spre comentariu

Felicitari si spor la experimentat...Presimt ca vei deschide un alt topic la un moment dat cu titlul: "Am pus niste becuri la iesirea unui amplificator si acum nu se mai aude, s-au ars finalii sau ce?" :ras: :da

Link spre comentariu
Vizitator HB Adi

decat sa ma iei peste picior mai bine m-ai ajuta cu o metoda simpla prin care sa pot face lucrul asta, asta in cazul in care vrei sa ma ajuti

Link spre comentariu

Tu ai inceput cu ideea asta prosteasca si copilaresca...Amplificatoarele audio sunt concepute sa functioneze cu difuzoare, nu cu becuri.Daca tot insisti sa pui becuri asigura-te ca impedanta sarcinii legata la amplif nu scade sub 4 ohmi. Ma gandesc ca n-o sa plangi daca se arde becul dar macar ampliful sa-l protejezi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări