Vizitator zanfira_andrei Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 salut colegilor a-si vrea si eu o parere de la voi in legatura cu o statie radio portabila THUNDER CBH-01. poate cineva are si utilizeaza acest model de statie. m-am tot uitat pe net dar nu gasesc mare lucru despre ea, si tind sa cred ca nu e foarte populara pintre utilizatorii de statii radio CB. va multumesc, astept pareri si discutii. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Am vazut schema acestei statii CB in revista Radioconstructor din 1999, dar nu stiu numarul. Este un site rusesc cu arhiva de reviste electronice. Link spre comentariu
Vizitator zanfira_andrei Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 multumesc YO8CDQ pentru raspuns. am renuntat la cumpararea ei deoarece am fost sa o vad si spre norocul meu am observat ca a fost deschisa(mi-am dat seama dupa suruburi) si dupa lipsa unui surub+piulita care sunt undeva in lateral(se vede in poza atasata de mine). asta explica si pretul mic de 250 lei care includea si o antena Cobra HG A1500 noua in ambalajul original. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum