Rx-Tx Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Va salut.Am nevoie de un program gratuit pentru a tine o evidenta a statiilor lucrate. Va rog sa-mi spuneti ce software folositi pt a inlocui clasicul log pe caiet ? Link spre comentariu
unuldinei Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 hamradiodeluxe 5 e gratuit dar prea stufos doar pentru log-uri Link spre comentariu
yo7lhe Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Winlog32.M-am obisnuit cu el.... E gratis dar se face inregistrarea utilizatorului. Link spre comentariu
Vizitator buta andrei Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Incearca un UCX exista si variante pe care nu trebuie sa le platesti dupa parerea me e un program care se adapteaza oricui si face cam orice . Link spre comentariu
Vizitator buta andrei Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 SAlut "IGBT 1971" Ai incercat sa imi trimiti un mesaj pe "privat" nu il pot citi . Incearca pe [email protected] Link spre comentariu
Vizitator bobita Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Am folosit ceva timp Ham Radio Deluxe, e ok, dar e mult prea complex, cum mai zicea cineva.Am trecut pe AAlog, foarte simplu si la obiect, insa nu e gratuit.Costa vreo 50$, nu e mult totusi si e cu adevarat un log electronic, fara prea multe brizbrizuri, sint multumit de el.Am incercat zilele trecute si Log4Om, gratuit si , se pare, destul de modern gindit, merge bine si pe windows-urile astea noi.E interesant, merita incercat.Bafta! Link spre comentariu
M1cutzu Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 HRD Logbook din suita Ham Radio Deluxe 5, e excelent. Complexitatea nu e o piedica, optiunile suplimentare nu sunt o piedica in a il utiliza. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Martie 16, 2014 Autor Partajează Postat Martie 16, 2014 Multumesc tuturor pentru sfaturi. 73! Link spre comentariu
Vizitator yo8bge Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 http://www.enzolog.org un log online,excelent,cluster integrat ..etc. Pentru sistem de operare Linux : XLOG,un program simplu care stie sa importe si sa exporte fisiere adif,cabrillo,edi,tsv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum