Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare receiver 5.1 (SH)

Vizitator Woofer

Postări Recomandate

Vizitator Woofer

Salut tuturor!Intentionez achizitia unui receiver 5.1, second hand. Imi puteti recomanda ceva intre 400 si 1000 lei. Conform experientei voastre. Daca aveti vreun clasament personal privind producatorii, va rog sa-l scrieti. Mai bun insemnand calitate sunet si fiabilitate. Oferta e foarte mare, dar nu stiu la care sa ma decid. Va multumesc.P.S.Am uitat sa mentionez ce conectez la el. Am doua boxe 100W, 8Ohmi si un sistem 5.1 cu subwoofer activ. Tv-ul vreau sa-l conectez prin cablu optic, iar laptop-ul prin cablu stereo obisnuit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator Woofer

Merci pt idei si oferte.

Am gasit la cineva un Pioneer VSX-917V-K. E model 2007-2008 si pare ceva mid-range. Il are cineva de aici? Stiti cum suna receiverele Pioneer si care este fiabilitatea lor, in general?

In plac Sony si Harman propuse aici, dar vream ceva mai nou care sa aibe Prologic II. Si obligatoriu telecomanda originala.

Am gasit pe situl de mai sus un HK AVR4000 cu telecomanda originala, dar nu are Prologic II. In schimb are avantajul unei garantii de 3 luni.

Stie cineva cum suna functia "loudness" pe receivere? Imi placea asta la amplifurile stereo, dar la receivere n-am ascultat-o.

Link spre comentariu

Merci pt idei si oferte.

Am gasit la cineva un Pioneer VSX-917V-K. E model 2007-2008 si pare ceva mid-range. Il are cineva de aici? Stiti cum suna receiverele Pioneer si care este fiabilitatea lor, in general?

In plac Sony si Harman propuse aici, dar vream ceva mai nou care sa aibe Prologic II. Si obligatoriu telecomanda originala.

Am gasit pe situl de mai sus un HK AVR4000 cu telecomanda originala, dar nu are Prologic II. In schimb are avantajul unei garantii de 3 luni.

Stie cineva cum suna functia "loudness" pe receivere? Imi placea asta la amplifurile stereo, dar la receivere n-am ascultat-o.

Parerea mea este ca ce trece de 2008 ...costa de te rupe pentru 2 functii in plus. Eu spun sa mai cauti ..cu 1000 lei i-ti iei ceva super ok. Alea 3 luni de garantie nu sunt nimic...pentru ca astea sunt amplificatoare nu prea se strica repede ca un laptop sau o tableta. Cu 900 lei scri pe ok...zii harman kardon avr 7000 (100w pe canal ..consum 1kW) si i-ti iei o scula buna NU Pionieri din 2008 pe care scrie 5x400w in altex si consuma 200w.
Link spre comentariu
Vizitator Woofer

Pioneer VSX-917V-K consuma 420W si are 110W pe canal, stereo. Rezonabil. Deci, cel putin din date, nu pare teapa de genul 500W din consum 200W. Din ce am citit pe net despre el, lumea era multumita de sunet, reprosurile fiind doar pe HDMI. M-am gandit la ceva mai nou in speranta ca nu-s la fel de coapte ca unele de 10-15 ani vechime. Prefer Harman ca marca, insa ce am gasit, tot cam din acelasi interval de timp si ba e mult mai scump, ba nu are telecomanda originala.Eram curios daca mai are cineva de pe aici receiver Pioneer si daca este multumit de el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări