Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

motor electric maxim 200 rpm

Vizitator bogdan1990

Postări Recomandate

Vizitator bogdan1990

salut am si eu sa zicem asa o problema. Am facut un sex machine am folosit un motor de stergatoare problema e ca are prea putine rotatii puterea sa zicem e buna dar rotatiile sunt prea putine ma intereseaza un motor sa ii pot regla rotatiile de la 0 la 200 maxim si sa fie de putere nu conteaza ca e de 220 sau de 12, 24. cred ca trebuie unul cu reductor. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, sau cineva are de vanzare. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

3

• ratza

1

• marius_3004

1

• Alexutz

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator bogdan1990

Cine mă ajuta cu un motor si cu cablajul cu reglatul vitezei un motor care sa fie cel Putin de puterea unei motor de stergatoare si sa îl reglez viteza de la o la maxim eventual 150 rpm plătesc motorul ror si manopera

Link spre comentariu

... plătesc motorul ror si manopera

Mai multe detalii despre plata, va rog, ca sunt multi interesati.Acuma, unde-i poza cu agregatul. Cine stie ce idei mai dai si la altii...
Link spre comentariu
Vizitator bogdan1990

deocamdata am comandat pe amazon cuplaje sferice, 2 rulmenti lineari genul care se folosesc pentru cnc si mai am de facut cateva piese pe strung. Cand sunt gata toate atunci caut si motorul deocamdata nu am ce poza sa pun

Link spre comentariu

Cred ca poti folosii (experimenta) cu un motor de la bormasina cu acumulator. Are turatie reglabila, are si "forta" si in plus are si acel ambreiaj care te scoate din necaz daca se blocheaza bastonul... :jytuiyu Sper sa pui poze la finalul executiei, chiar sunt curios, e cea mai nastrusnica chestie din sectorul DIY de care am auzit. Nu te intreb nimic de motivul construirii lui...

Link spre comentariu
Vizitator bogdan1990

am dat comanda de un motor cu reductor tot pe amazon de un motor de scaun de masina scrie ca are 190 rpm si in jur de 2 amperi si de un speed controller

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări