Vizitator bogdan1990 Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 salut am si eu sa zicem asa o problema. Am facut un sex machine am folosit un motor de stergatoare problema e ca are prea putine rotatii puterea sa zicem e buna dar rotatiile sunt prea putine ma intereseaza un motor sa ii pot regla rotatiile de la 0 la 200 maxim si sa fie de putere nu conteaza ca e de 220 sau de 12, 24. cred ca trebuie unul cu reductor. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, sau cineva are de vanzare. Multumesc Link spre comentariu
Alexutz Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 La sex shop n-au si service? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Sex machine la 220V ?! iese cu scantei Ce dimensiuni maxime are motorul? Ceva poze cu agregatul? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Ai putea folosi un motor pas cu pas, că nu-ţi trebuie cine ştie ce putere. Sau dă de greu cu nesătule? Link spre comentariu
marius_3004 Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Probabil un motor de curent continuu alimentat in impulsuri cu durata reglabila.Ce forta trebuie sa dezvolte? Fereasca.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Din ce spui,inteleg ca puterea e buna adica e viril... da' de misca incet si vine orgasmul mai tarziu.Oare de ce atata graba? Link spre comentariu
Vizitator bogdan1990 Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Cine mă ajuta cu un motor si cu cablajul cu reglatul vitezei un motor care sa fie cel Putin de puterea unei motor de stergatoare si sa îl reglez viteza de la o la maxim eventual 150 rpm plătesc motorul ror si manopera Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 ... plătesc motorul ror si manoperaMai multe detalii despre plata, va rog, ca sunt multi interesati.Acuma, unde-i poza cu agregatul. Cine stie ce idei mai dai si la altii... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 ....cumpara una d'asta : http://www.ebay.de/itm/SINGER-1507-Nahmaschine-Neu-inklusive-Zubehor-/321093821744?pt=N%C3%A4hmaschinen_Zubeh%C3%B6r&hash=item4ac2aee530 sigur are 150rpm ,comanda manuala si la pedala,trebuie decat sa te legi cu un cuplaj elastic de la suportul pt ac....daca e cursa prea mica (la turatzia aia ma indoiesc ca vrei si cursa ...lunga)...intervii la partea mecanica... Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 De unde si vorba aia, "bat si foot ca masina de cusut" Ceva poze cu masculul artificial? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Il vrei cu proba? Link spre comentariu
Vizitator bogdan1990 Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 deocamdata am comandat pe amazon cuplaje sferice, 2 rulmenti lineari genul care se folosesc pentru cnc si mai am de facut cateva piese pe strung. Cand sunt gata toate atunci caut si motorul deocamdata nu am ce poza sa pun Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Cred ca poti folosii (experimenta) cu un motor de la bormasina cu acumulator. Are turatie reglabila, are si "forta" si in plus are si acel ambreiaj care te scoate din necaz daca se blocheaza bastonul... Sper sa pui poze la finalul executiei, chiar sunt curios, e cea mai nastrusnica chestie din sectorul DIY de care am auzit. Nu te intreb nimic de motivul construirii lui... Link spre comentariu
Vizitator bogdan1990 Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 am dat comanda de un motor cu reductor tot pe amazon de un motor de scaun de masina scrie ca are 190 rpm si in jur de 2 amperi si de un speed controller Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum