Vizitator maryo26 Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Salut,cineva mi-a dat un desktop Dell Vostro 200 Mini Tower cu placa Foxcom G33 02,cu procesor Intel dual core 2100 si 2Gb Ram.Placa de baza are PCIE de culoare neagra (cred ca e 2.0) si am incercat sa atasez o placa video MSI 6670 ,1Gb DDR3,dx10 de 128 Bit.Placa video ia curent se invurte ventilatorul la placa video dar calculatorul nu o recunoaste.Ce poate sa aiba?Credeti ca cest tip de Desktop sa nu mearga pe jocuri?(stiu ca e antic dar e fain asa ca si mini tower) Specific ca desktopul este aproape nou si a venit cu Win XP pe care l-am schimbat cu WIn 7 Ultimate de 32 BIt. Link spre comentariu
stefank Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 in bios nu sint ceva setari ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 probabil no suporta Link spre comentariu
Vizitator maryo26 Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 In bios sint setari bazice: Am ales slotul PCIE dar dupa ce isi i-a restart ca sa ies din bios,imi apare un mesaj ca s-a detectat o placa video si sa pot beneficia de placa video trebuie sa ii dau retart si sa intr-u in bios da aleg PCIE slot .In MOmentul cind ii bag VGA conection si sau HDMI pe placa video nu detecteaza semnal video deloc....( ventilatorul placii video se invirte normal). Aici aveti un LINK cum apare desktop-ul: http://www.overclockers.com/dell-vostro-200/ EU cred ca ar avea PCIE 2.0 Nu toate placile video sint compatibile cu placile de baza cu pcie 16 ? Daca nu merge placa video ce placa sa aleg ,si cum stiu daca alta placa video merge pe placa de baza care o are.? Nu vreau sa cumpar o placa video si sa nu mearga nici aia.... O alta intrebare: Pot sa schimb o placa de baza normala ca dimensiuniin MINI tower? Daca as cumpara o placa de baza mini ITX are aceiasi performanta ca si o placa normala? Link spre comentariu
Vizitator maryo26 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 DAca as schimba placa de baza ,ce placa sa cumpar si ce placa video sa fie compatibila cu motherboar-ul? Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Sar putea sa nu iti duca sursa ,HD6670 merge pe PCI-E 1.0,am una pe un pc cu Core 2 Duo si PCI 1.0.Cred ca acesta este si cazul sursa ta nu face fata la placa video si intra in protectie placa.Asa placa e DirectX 11 merge Crysis 3 ,Bioshock Infinete lejer pe ea,in fine. Later edit:m-am grabit si am gresit totul nu prea am citit cum trebuie scuze.Oricum as recomanda sa schimi sursa, e de 300W ,AMD specifica minim 400 Watii: http://www.amd.com/us/products/desktop/ ... iew.aspx#3 Link spre comentariu
Vizitator maryo26 Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Radu daca poti da-mi ceva sfaturi:1)-In primul rind desktop-ul este mini tower (vezi poze in link-ul care l-am postat) si as dori sa stiu ce sursa merge in carcasa asta?2)Crezi ca cu skimbarea sursei sa imi rezolve si problema de nerecunoastere a placii video?(amintesc aici ca placa video isi i-a curent se invurte ventilatorul....)3)Daca ma apuc sa schimb totul in aceasta carcasa ,se merita investitia? SI ce Brand de placa de baza,sursa,placa video sa pun sa fie compatibil cu carcasa? Crezi ca ar trebui placa de baza sa fie mini ,sau merge si o placa normala in carcasa asta?As investi intr-o sursa ,dar numai sa stiu ca ar merge (sa nu trebuiasca sa shimb toata placa ). Link spre comentariu
Den Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Gasesti surse peste tot pt unitatea ta.Dar mai intai probeaza cu una imprumutata.6670 cu ddr3 chiar nu consuma mult.. Link spre comentariu
Vizitator maryo26 Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Toti prietenii si cunoscutii mei au doar laptop,asa ca nu am de unde imprumuta... http://www.dabs.ie/basket Am intrat pe un sait si am facut o socoteala daca ar trebui sa schimb placa de baza .... Voi ce ziceti? E scump rau.. Link spre comentariu
Vizitator maryo26 Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 M-am uitat pe ebay si am vazut ceva desktop-uri (nu stiu daca ar esi la fel de bine cu configurati aleasa de mine mai sus): http://www.ebay.ie/itm/Fierce-Powerful- ... 1e7e55f47c Sau acest desktop: http://www.ebay.ie/itm/Dell-XPS-8700-4t ... 2ecf4c6f5a Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Radu daca poti da-mi ceva sfaturi:1)-In primul rind desktop-ul este mini tower (vezi poze in link-ul care l-am postat) si as dori sa stiu ce sursa merge in carcasa asta?2)Crezi ca cu skimbarea sursei sa imi rezolve si problema de nerecunoastere a placii video?(amintesc aici ca placa video isi i-a curent se invurte ventilatorul....)3)Daca ma apuc sa schimb totul in aceasta carcasa ,se merita investitia? SI ce Brand de placa de baza,sursa,placa video sa pun sa fie compatibil cu carcasa? Crezi ca ar trebui placa de baza sa fie mini ,sau merge si o placa normala in carcasa asta?As investi intr-o sursa ,dar numai sa stiu ca ar merge (sa nu trebuiasca sa shimb toata placa ).Spunemi un buget si iti fac eu un PC dupa dorintele tele,nu dureaza mult,dupa ce e gata pun o poza.Daca iti place configuratia te poti duce la un service PC iti da comanda de piese si sa rezolvat treaba.E mai recomandat asa ca desktopul tau are piese de generatie veche si nu se stie ce mai e nevoie. Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 M-am distrat unpic si am facut o configuratie completa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum