Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

procesor tda9346 ps,n3/3 1960

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristronic

4

• jonny_ryc

4

• catalin004

4

• Florinel TV

3

Se poate monta TDA9361 sau 9381 dar sa fie cu soft de Daewoo si sa nu fie cu N1(doar N2 sau N3).

multumesc de raspuns! am vazut si eu pe o schema ce chipeaza sasiu de daewoo cp185 un TDA9361PS/N3/3/1740 si chiar am vazut ca e identic la pinii ,chiar vroiam sa-n treb! va multumesc mult ,acum sunt lamurit! va salut!
Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

va salut! am montat acest tda9361 dar se pare ca tv nu pleaca deloc! ramane ledul portocaliu aprins! am schimbat si memoria si la fel,cea ce ma duce cu gandul ca nu este compatibil cu tda9346ppsn3/3

Link spre comentariu

Este perfect compatibil,eu nu o spun din auzite ci din experienta personala.Cu conditia ca procesorul echivalent,sa fie si bun.In cel mai nefericit caz,cateva modificari in meniul service.

Link spre comentariu

nu schiteaza nimic ,se comporta ca si cum nu ar fi montat deloc! ledul portocaliu ramane aprins atat! procesorul l-am luat de la mi...om si nu a fost scump ,nu stiu ce sa zic ,cu al lui cel putin face startul, singurul lucru care nu vede este telecomanda nu face cautarea programelor, si pe partea de imagine e afectat! inseamna ca am nimerit eu un procesor defect!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Se poate monta TDA9361 sau 9381 dar sa fie cu soft de Daewoo si sa nu fie cu N1(doar N2 sau N3).

Colegu' cam care este treaba cu softul...banuiesc ca cel din eprom nu?

Merge sa pun TDA9381PS/N2/3I/1185 ?

din orion pt92

Link spre comentariu

Si ce mai zicea in continuare? Nu cumva sa fie cu soft de Daewoo? La procesoarele astea,pe randul patru este marcat softul procesorului si trebuie sa inceapa cu DW---------- Poate sa fie cu mai multe terminatii,eu am inlocuit cu ce am avut disponibil.In functie de terminatie,poate sa fie cu sunet multistandard sau nu,sa stie anumite limbi in care se afiseaza meniul.

Editat de cristronic
Link spre comentariu

Colegu' cam care este treaba cu softul...banuiesc ca cel din eprom nu?

Merge sa pun TDA9381PS/N2/3I/1185 ?

din orion pt92

Colegu fiecare procesor are scris un soft in el , pentru functile care sunt pe etajul lui si sasiu , daca este procesor cu un soft scris pentru daewoo atunci merge dar daca are scris alt soft nu merge , de exemplu la sasiele 11ak30 sau 11ak36 procesoarele au practic un soft cam asemanator sau chiar la fel , si de aceia merg unul in locu celuilalt si asta mai rar dar se potrivesc multe dintre ele , uite acum am mai aflat ca ppogramatoru postal 3 citeste si scrie softul din procesoarele seria TDA12xxx

Link spre comentariu

Colegu fiecare procesor are scris un soft in el , pentru functile care sunt pe etajul lui si sasiu , daca este procesor cu un soft scris pentru daewoo atunci merge dar daca are scris alt soft nu merge , de exemplu la sasiele 11ak30 sau 11ak36 procesoarele au practic un soft cam asemanator sau chiar la fel , si de aceia merg unul in locu celuilalt si asta mai rar dar se potrivesc multe dintre ele , uite acum am mai aflat ca ppogramatoru postal 3 citeste si scrie softul din procesoarele seria TDA12xxx

Si nu ne aratati si noua cum o face?legaturi?folosind tot programatorul de la colegul taxdoru parca?

Si ce mai zicea in continuare? Nu cumva sa fie cu soft de Daewoo? La procesoarele astea,pe randul patru este marcat softul procesorului si trebuie sa inceapa cu DW---------- Poate sa fie cu mai multe terminatii,eu am inlocuit cu ce am avut disponibil.In functie de terminatie,poate sa fie cu sunet multistandard sau nu,sa stie anumite limbi in care se afiseaza meniul.

nu scrie DW pe nicaieri pe procesor...este doar cum este in titlu, acet tv l-am cumparat eu, am luat din Craiova 2 bucati.Am rescris epromul insa imaginea pe tv este neagra cu OSD...pe AV apar pureci.deci posibil softul din procesor dus.nu mai comanda portile cum trebuie.

Link spre comentariu

Si nu ne aratati si noua cum o face?legaturi?folosind tot programatorul de la colegul taxdoru parca?

Cu procesoarele TDA12xxx nustiu nici eu cum se procedeaza am gasit un sait rusesc dar acum nu mai dau de el si nu am fost atent cum se procedeaza , dar parca se conecteaza prin SDA si SCL + GND si se seteaza la programul postal3 Philips , si serile de TDA15xxx le citeste chiar am un tv cu un procesor TDA15xxx si am sa vad daca merge sal citesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări