jonny_ryc Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 va salut ! se poate monta pe sasiu daewoo cp195l, alt procesor decat tda9346ps/n3/3,? pe diagrama arata un tda9341 fara txt,! Link spre comentariu
cristronic Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Se poate monta TDA9361 sau 9381 dar sa fie cu soft de Daewoo si sa nu fie cu N1(doar N2 sau N3). Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Se poate monta TDA9361 sau 9381 dar sa fie cu soft de Daewoo si sa nu fie cu N1(doar N2 sau N3).multumesc de raspuns! am vazut si eu pe o schema ce chipeaza sasiu de daewoo cp185 un TDA9361PS/N3/3/1740 si chiar am vazut ca e identic la pinii ,chiar vroiam sa-n treb! va multumesc mult ,acum sunt lamurit! va salut! Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Februarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2015 va salut! am montat acest tda9361 dar se pare ca tv nu pleaca deloc! ramane ledul portocaliu aprins! am schimbat si memoria si la fel,cea ce ma duce cu gandul ca nu este compatibil cu tda9346ppsn3/3 Link spre comentariu
cristronic Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Este perfect compatibil,eu nu o spun din auzite ci din experienta personala.Cu conditia ca procesorul echivalent,sa fie si bun.In cel mai nefericit caz,cateva modificari in meniul service. Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 nu schiteaza nimic ,se comporta ca si cum nu ar fi montat deloc! ledul portocaliu ramane aprins atat! procesorul l-am luat de la mi...om si nu a fost scump ,nu stiu ce sa zic ,cu al lui cel putin face startul, singurul lucru care nu vede este telecomanda nu face cautarea programelor, si pe partea de imagine e afectat! inseamna ca am nimerit eu un procesor defect! Link spre comentariu
tehtronics Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Daca l-ai luat de la Miv... , e clara problema. Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Se poate monta TDA9361 sau 9381 dar sa fie cu soft de Daewoo si sa nu fie cu N1(doar N2 sau N3). Colegu' cam care este treaba cu softul...banuiesc ca cel din eprom nu? Merge sa pun TDA9381PS/N2/3I/1185 ? din orion pt92 Link spre comentariu
cristronic Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Nu merge cu procesor de PT92,softul procesorului este diferit,modul cum sunt configurate porturile....... Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Pai zicea cineva mai sus ca merge cu 9381....9381 si mai cat?adica ce terminatii? Link spre comentariu
cristronic Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 (editat) Si ce mai zicea in continuare? Nu cumva sa fie cu soft de Daewoo? La procesoarele astea,pe randul patru este marcat softul procesorului si trebuie sa inceapa cu DW---------- Poate sa fie cu mai multe terminatii,eu am inlocuit cu ce am avut disponibil.In functie de terminatie,poate sa fie cu sunet multistandard sau nu,sa stie anumite limbi in care se afiseaza meniul. Editat Septembrie 19, 2016 de cristronic Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Colegu' cam care este treaba cu softul...banuiesc ca cel din eprom nu? Merge sa pun TDA9381PS/N2/3I/1185 ? din orion pt92 Colegu fiecare procesor are scris un soft in el , pentru functile care sunt pe etajul lui si sasiu , daca este procesor cu un soft scris pentru daewoo atunci merge dar daca are scris alt soft nu merge , de exemplu la sasiele 11ak30 sau 11ak36 procesoarele au practic un soft cam asemanator sau chiar la fel , si de aceia merg unul in locu celuilalt si asta mai rar dar se potrivesc multe dintre ele , uite acum am mai aflat ca ppogramatoru postal 3 citeste si scrie softul din procesoarele seria TDA12xxx Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Colegu fiecare procesor are scris un soft in el , pentru functile care sunt pe etajul lui si sasiu , daca este procesor cu un soft scris pentru daewoo atunci merge dar daca are scris alt soft nu merge , de exemplu la sasiele 11ak30 sau 11ak36 procesoarele au practic un soft cam asemanator sau chiar la fel , si de aceia merg unul in locu celuilalt si asta mai rar dar se potrivesc multe dintre ele , uite acum am mai aflat ca ppogramatoru postal 3 citeste si scrie softul din procesoarele seria TDA12xxx Si nu ne aratati si noua cum o face?legaturi?folosind tot programatorul de la colegul taxdoru parca? Si ce mai zicea in continuare? Nu cumva sa fie cu soft de Daewoo? La procesoarele astea,pe randul patru este marcat softul procesorului si trebuie sa inceapa cu DW---------- Poate sa fie cu mai multe terminatii,eu am inlocuit cu ce am avut disponibil.In functie de terminatie,poate sa fie cu sunet multistandard sau nu,sa stie anumite limbi in care se afiseaza meniul. nu scrie DW pe nicaieri pe procesor...este doar cum este in titlu, acet tv l-am cumparat eu, am luat din Craiova 2 bucati.Am rescris epromul insa imaginea pe tv este neagra cu OSD...pe AV apar pureci.deci posibil softul din procesor dus.nu mai comanda portile cum trebuie. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Si nu ne aratati si noua cum o face?legaturi?folosind tot programatorul de la colegul taxdoru parca? Cu procesoarele TDA12xxx nustiu nici eu cum se procedeaza am gasit un sait rusesc dar acum nu mai dau de el si nu am fost atent cum se procedeaza , dar parca se conecteaza prin SDA si SCL + GND si se seteaza la programul postal3 Philips , si serile de TDA15xxx le citeste chiar am un tv cu un procesor TDA15xxx si am sa vad daca merge sal citesc Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Sa ne dai si noua de stire colegu' ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum