ionbel1 Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Acest tv a venit cu finalul linii dus;cineva a mai lucrat la el si a pus o sursa turceasca care a luat-o razna.Am zis sa-i refac sursa originala si in loc de tda 16847 i-am pus 16846 dar sursa nu pleaca.Acum ori aceste integrate nu sint interschimbabile(parca am mai schimbat odata la un Arctic si a mers,dar nu mai tin bine minte) ori mai am ceva defect.Totusi am schimbat diodele,am masurat toate rezistentele,am schimbat choperul,nu am schimbat conzii smd.Daca poate cineva sa ma lumineze il rog sa o faca .Multumesc. Link spre comentariu
Meta-fizica Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Poti pune tda16847 in loc de 16846 , invers , nu.Ia vezi pin 8. Link spre comentariu
Vizitator melodeco Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 (editat) Poti pune tda16847 in loc de 16846 , invers , nu.Ia vezi pin 8. Azi am pus TDA16846 in loc de TDA16847 si functioneaza. (bineinteles schimbat fet, zenner 5,1v, rezistenta de 15 ohmi din grila) Editat Septembrie 25, 2015 de melodeco Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum