Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema incalcita

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

2

• Bala

1

• nicul

1

Top autori în acest subiect

In primul rand, la tine firele vin si pe o fata si pe alta....In al doilea rand vad ca masa la leduri este comuna, deci fa-o sub forma de stea iar firele "calde" ale ledurilor trage-le pe langa leduri, te descurci tu...just an ideea....

Link spre comentariu

La care dintre "randuri" ? :smt001 Cablajul tau va iesi cu trasee si pe o parte si pe alta, asta am vrut sa spun cand am zis ca vin firele si pe o fata si pe alta. Cand ii dai sa iti faca cablajul, la top ii dai N/A si lasi doar bottom, insa ii mai maresti grosimea traseelor pentru ca altfel s-ar putea sa nu ai sanse sa faci cablajul.Din cate am inteles, ledurile vor fi comandate prin aplicarea de tensiune pe anod, iar catodul lor va fi legat "la comun". Pentru catod, faci un traseu pana in mijlocul inimii, apoi de acolo pleci cu ramificatii pentru fiecare led in parte. Sfat: catodul ledurilor il tragi undeva pe la mijloc in locul in care se fac conexiunile catre ceea ce comanda placa cu leduri, ca sa poti pleca cu jumatate din traseele anozilor pe o parte a inimii si cu cealalta jumatate pe cealalta parte. Intelegi sau chiar e nevoie sa fac un desen? (recunosc, nu ma pricep sa explic prea bine)

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Cred ca acest cablaj se poate face si pe o singura parte si ar fi si mai usor de realizat.Daca nu te descurci poti sa imi trimiti fisierele din Eagle si te ajut eu cu cablajul... asa e la inceput, se mai incalcesc firele :rolleyes:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări