Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Licentiere W 7

traianpop

Postări Recomandate

Trebuie activat un sistem PC care lucreaza pe Windows 7 PRO/32 bit.Firma a cumparat licenta, cheia, sau cum s-o numi, dar fiind o urgenta, nu am avut si dvd-ul. Cheia de licentiere a fost trimisa pe mail, impreuna cu factura.In acest caz, pot instala de pe alt dvd, si sa introduc cheia apoi?Daca da, care sunt pasii? Unde trebuie intrat pentru a tasta cheia de licentiere?PS: Mentionez ca totul trebuie sa fie legal, nu piratez nimic.Multumesc pentru eventuale informatii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• traianpop

5

• gabiz_ro

2

• Dell vostro

2

• TestPoint

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Problema e ca acel dvd de pe care am instalat avea key inclus.M-am exprimat gresit eu, scuze.Deci dupa instalare, cum introduc key nou, primit pe mail?Parca retin ca era ceva cu Start>run as administrator> etc...Am mai facut odata, dar am uitat :jytuiyu

Link spre comentariu

Dupa instalare,da-ti clic dreapta pe MY COMPUTER -PROPIETATI si acolo veti vedea ca windowsul trebuie activat.Urmati pasii de acolo si activati windowsul cu cheia respectiva.

post-71340-139829768679_thumb.png

Link spre comentariu

Imi cer scuze ca nu m-am exprimat corect, sau nu m-am facut inteles.Am instalat OS de pe un dvd oarecare, avand key inclus.Sa zicem ca ....naiba stie de unde l-am gasit in graba inclusa de necesitate.Acum trebuie sa schimb acel key de pe dvd ''instalator'' cu un key primit pe mail.Am urmat pasii spusi, si imi apare ''Windows is activated''Product ID: tralala....tralala...etcacel tralala eu trebuie sa-l schimb!1) Nu corespunde numarul de combinatii, la Product ID imi apar patru combinatii, licenta primita are cinci combinatii2)A doua combinatie are doar trei litere, ar trebui sa fie minim cinci

Link spre comentariu

Buna....Poti downloada win 7 de pe site-ul dat de userul dinaintea mea , sau de aici...

http://www.askvg.com/direct-download-li ... nd-64-bit/

sau de pe orice alt site de pe net....trebuie sa dai cautare dupa ''win 7 32 bit original'' si sa-l scoti in format iso. Il inscriptionezi pe un dvd , apoi te apuci de reinstalare..

Si dupa parerea mea trebuie sa reinstalezi de la zero , cu formatarea partitiei si tot tacamul.....In prima faza dupa terminarea reinstalarii windows-ul ar trebui sa fie activat pe o licenta free care iti da 30 zile de utilizare ( asta fac windows-urile nepiratate ).....Dupa 30 zile ( sau chiar si dupa instalare sau in perioada celor 30 zile ) poti sa-l activezi pe licenta de care dispui....

Apesi butonul START , intri in Control Panel , System and Security , System , si de acolo il activezi.....Licenta ta si campurile pe care le completezi au 5 siruri de litere si cifre , dar dupa activare trebuie sa-ti apara in partea dreapta jos o iconita albastra care iti certifica ca acel windows e genuine , iar in stanga jos apare Product id , adica o insiruire de 4 siruri de litere-cifre.....

Daca vrei un win 7 cu licenta nu downloada de pe diverse torente pentru ca s-ar putea sa fie cu diverse activatoare incluse.....

Bafta...

Link spre comentariu

daca nu e prea tarziu.....in bara de start la search se scrie SLUI3 si te trimite la schimbarea key-ului, bagi cel corect si ar trebui sa-l activeze.....

Fac o corectare:mare atentie!SLUI 3
Link spre comentariu

Control Panel\System and Security\System iar jos in stanga este Change product key sau click pe steagul Microsoft din stanga jos- click drepata pe Computer- Properties iar in stanga jos este acelasi mesaj.

Link spre comentariu

Multumesc de sfaturi, inca nu am avut timp sa incerc ce m-ati sfatuit.Intre timp, urgenta ''sa fie gata pana dimineata'' a devenit ''lasa ca mai poate astepta'' .

Link spre comentariu

Multumesc de sfaturi, inca nu am avut timp sa incerc ce m-ati sfatuit.Intre timp, urgenta ''sa fie gata pana dimineata'' a devenit ''lasa ca mai poate astepta'' .

Apoi no....tipic ardelenilor :da
Link spre comentariu

Abia azi am reusit sa lucrez la el.Am urmat sfatul d-lui Dell Vostro si a mers din prima.Si...nemaifiind urgenta, azi a sosit si dvd original, cu licenta :ras: Deci, inca o data, multumesc de sfaturi!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări