GFXMihnea Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 As dorii si eu o schema pentru un amplificator doar pentru bass, sa se alimenteze la 12Vcc, am cautat pe internet si nu am gasit decat de la 32 volti in sus, canal mono de putere mica , caci o sa folosesc doar o singura boxa de 4ohmi si 18w.O sa alimentez probabil de la bateria de la masina, dar pentru test o sa folosesc sursa de tensiune in comunitatie de la calculator, care scoate pana la 12amperi la partea de 12volti, deci nu cred ca o sa fie o problema. Link spre comentariu
valentin23 Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 salut, asta te ajuta? Link spre comentariu
GFXMihnea Postat Martie 3, 2014 Autor Partajează Postat Martie 3, 2014 Multumesc, dar ce face acea "iesire" x2 mode, este cumva modulul integrat de mute/standby ? alta schema se mai gaseste cu un ic mai comun ? (nu am gasit acel tda1562 ci doar tda1561 si este o diferenta de la cer la pamant intre ele:))) Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Uite datasheet aici: http://www.electronica-pt.com/datasheets/tda1562q.pdf. Explicatia pe pagina 5. Nu esti deloc departe cu ceea ce banuiai . Link spre comentariu
GFXMihnea Postat Martie 3, 2014 Autor Partajează Postat Martie 3, 2014 Bun, am inteles acum cum sta treaba cu acel mode, dar altceva cu un ic mai comun nu se gaseste ? si bine inteles, ceva mai mic la putere, caci la 70w este deja prea mult, pe la 30 e suficient Link spre comentariu
valentin23 Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 TDA1560q. Se gaseste ,scoate 40w, costa pana in 10ron. Bafta Link spre comentariu
GFXMihnea Postat Martie 3, 2014 Autor Partajează Postat Martie 3, 2014 De unde am posibilitatea sa il cumpar am doar TDA 1561 Q Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Datasheet de la 1561Q este aici, model de PCB este, merge la 12V (baterie auto). 23W pe canal. http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/19231/PHILIPS/TDA1561.html Link spre comentariu
valentin23 Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Nu vreau sa fiu rautacios, dar daca scrii pe google tda1560q gasesti o gramada de magazine. Link spre comentariu
GFXMihnea Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Nu esti rautacios, poate doar ca nu ai inteles, dar stau pe la periferia bucurestiului, iar singurele magazine de electronica cale le stiu sunt pe Maica Domnului si am fost astazi de dimineata si nu am gasit nicidecum acel tda, decat la unul singur , dar nu era pe stoc, la connexelectronic. Link spre comentariu
MCDragoos Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Foloseste un TDA2005 in punte si ajunge pe la puterea care o vrei. In plus se gaseste destul de usor chinez cei drept. La o cautare pe gogu am gasit si un model de cablaj http://xtronic.org/circuit/amplifier/am ... -car-20-w/. Link spre comentariu
GFXMihnea Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Am gasit tda2005, dar eu vreau doar izolarea de bass, doar si numai bass-ul sa se auda, sunt extrem de paralel cu sonorizarile ) Link spre comentariu
ratza Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Poţi pune un filtru pasiv RC. Caută pe google "RC low pass filter", o să vezi despre ce e vorba Link spre comentariu
GFXMihnea Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Am gasit: Si as vrea sa stiu daca se poate aplica exact simplu cum este ) (mereu vreau calea mai simpla, si ma strica extrem de mult asta) Si nu cumva acest filtru este un frate foarte bun cu divizorul de tensiune ? Si cu niste cautari, am gasit un circuit care are integrat acest filtru E ok ? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Al doilea e activ, dar te asigur că nu vei fi dezamăgit nici de primul, pentru început. Este frate cu divizorul de tensiune, doar că a doua rezistenţă e impedanţa condensatorului, de fapt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum