Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator bass la 12volti

GFXMihnea

Postări Recomandate

As dorii si eu o schema pentru un amplificator doar pentru bass, sa se alimenteze la 12Vcc, am cautat pe internet si nu am gasit decat de la 32 volti in sus, canal mono de putere mica , caci o sa folosesc doar o singura boxa de 4ohmi si 18w.O sa alimentez probabil de la bateria de la masina, dar pentru test o sa folosesc sursa de tensiune in comunitatie de la calculator, care scoate pana la 12amperi la partea de 12volti, deci nu cred ca o sa fie o problema.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GFXMihnea

7

• valentin23

3

• ratza

2

• Mircea

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc, dar ce face acea "iesire" x2 mode, este cumva modulul integrat de mute/standby ? alta schema se mai gaseste cu un ic mai comun ? (nu am gasit acel tda1562 ci doar tda1561 si este o diferenta de la cer la pamant intre ele:)))

Link spre comentariu

Bun, am inteles acum cum sta treaba cu acel mode, dar altceva cu un ic mai comun nu se gaseste ? si bine inteles, ceva mai mic la putere, caci la 70w este deja prea mult, pe la 30 e suficient :d

Link spre comentariu

Nu esti rautacios, poate doar ca nu ai inteles, dar stau pe la periferia bucurestiului, iar singurele magazine de electronica cale le stiu sunt pe Maica Domnului si am fost astazi de dimineata si nu am gasit nicidecum acel tda, decat la unul singur , dar nu era pe stoc, la connexelectronic.

Link spre comentariu

Am gasit: Posted Image

Si as vrea sa stiu daca se poate aplica exact simplu cum este :)) (mereu vreau calea mai simpla, si ma strica extrem de mult asta)

Si nu cumva acest filtru este un frate foarte bun cu divizorul de tensiune ?

Si cu niste cautari, am gasit un circuit care are integrat acest filtru

Posted Image

E ok ?

Link spre comentariu

Al doilea e activ, dar te asigur că nu vei fi dezamăgit nici de primul, pentru început. Este frate cu divizorul de tensiune, doar că a doua rezistenţă e impedanţa condensatorului, de fapt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări