crexy Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 cumperi 2 difuri pe 4 ohm si le legi in serie si obtii 8 ohm :yawinkle: Link spre comentariu
dividivus Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 La pretul a doua difuzoare mai bine cumpara unul pe 8 ohmi (si de calitate mai buna), in plus va avea nevoie de o incinta mai mica pt un difuzor decat pentru doua. Link spre comentariu
FIXVID Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 daca vrei sa investesti 4-5 mil in total , at poti cumpara un singur hp18w(3.5 mil) care o sa faca treaba mai buna decat 2 mnc penta cum am avut eu; totusi, in casa sau in masina vrei sa o/le folosesti? daca in masina vrei, at difuzoarele profesionale se exclud; at mai bine penta :smt003 sau ceva mai serios de la GZ :yawinkle: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 nu le mai iau ca sunt pe 4 omi si nu au pe 8 asa ca tot tre sa caut altceva ce imi recomandati asa la vreo 2-2,5 milPai sunt pt masina...merg bine si in camera dar sa nu fii prea pretentios. Link spre comentariu
Vizitator PEJDE Postat Octombrie 27, 2006 Partajează Postat Octombrie 27, 2006 stiu ca sunt de masina mie imi trebuie pt camera si ceva sonorizari dar nu in exces.unde gasesc dif-urile alea hp18w ca mi s-au mai recomandat de cineva.prin cluj daca se poate sau comandate pe net.Are cineva o poza sa le vad si eu cum arata?si ceva caracteristici la el. Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 27, 2006 Partajează Postat Octombrie 27, 2006 http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... ucts_id=51 Link spre comentariu
Vizitator crissaudiomaniak Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 poti sa folosesti pt camera sunflower de 4 ohmi sau dc iti trebuie d 8 legi 2 in serie eu le-am folosit si sunt ok si e la 120ron buc 12''/300w sin scrie p el dar are defapt doar 150w intra p http://www.mnc.hu neaparat incinta bass reflex.aceste difuri au cel mai bun raport pret/calitate de la mnc. sa nu iti iei big bull sau cele rosii k au distorsiuni mult mai mari si pretul e dublu Link spre comentariu
FIXVID Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 sa nu iti iei big bull sau cele rosii k au distorsiuni mult mai mari si pretul e dublu :rolleyes: ai uitat sa adaugi SPL-ul care este si el mult mai mare "la ala rosu" totusi, cum iti distorsioneaza diful daca bagi in el semnal curat? (presupun ca nu te gandeai la armonici) Link spre comentariu
Vizitator romexpert Postat Noiembrie 25, 2006 Partajează Postat Noiembrie 25, 2006 MNC= SAL = aprox Ying ChunEste adevarat ca MNC sau SAL nu sunt difuzoare hi-fi sau profesionale dar asta nu inseamna ca nu sunt bune deloc. Daca luam in vedere raportul pret/performanta atunci nu prea gasim alte difuzoare mai bune, si avand in vedere "portofelul" romanilor (ca doar nu castigam 1500-2000 $) multi nu prea au alta solutie. Pot sa va spun ca eu am un subwoofer facut in regim DIY cu un difuzor SAL SBX2530 si sunt multumit de performanta ei fata de cat m-a costat totul. Nu spun ca n-as vrea sa am unul mai bun (toata vara am incercat sa cumpar un JBL GT4) dar inca nu am putut sa pun atatea bani deoparte ca sa-mi pot permite din salariul de rezident. Asa ca nu ramane alta solutie decat sa ne multumim cu ce avem.Vad ca in ultimul timp la intrebari "ce sa fac cu difuzorul x sau y", care este "chinezarie", chiar daca omul deja a cumparat, raspunsul este sa renunte la ea si sa cumpere marcile stiti voi care. Nu mi se pare corect, chiar daca forumul exista pt a promova anumite difuzoare sau aparate electronice.Pai bine face man , eu am carat difuri acasa, la proba (cu sperante ) si inapoi la magazin (sa dau retur) pina mi s-a aplecat.Mai bine cumparati difuzoare...Numai Bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum