Vizitator PEJDE Postat Octombrie 23, 2006 Partajează Postat Octombrie 23, 2006 stie cineva ceva de difurile M.N.C.?vreau sa cumpar 2 subwoofere si nu stiu ca sa fac?asa arata bine dar nu stiu cum suna la volum mare. :rock: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 23, 2006 Partajează Postat Octombrie 23, 2006 MNC= SAL = aprox Ying Chun Link spre comentariu
dividivus Postat Octombrie 23, 2006 Partajează Postat Octombrie 23, 2006 MNC= SAL = aprox Ying ChunEste adevarat ca MNC sau SAL nu sunt difuzoare hi-fi sau profesionale dar asta nu inseamna ca nu sunt bune deloc. Daca luam in vedere raportul pret/performanta atunci nu prea gasim alte difuzoare mai bune, si avand in vedere "portofelul" romanilor (ca doar nu castigam 1500-2000 $) multi nu prea au alta solutie. Pot sa va spun ca eu am un subwoofer facut in regim DIY cu un difuzor SAL SBX2530 si sunt multumit de performanta ei fata de cat m-a costat totul. Nu spun ca n-as vrea sa am unul mai bun (toata vara am incercat sa cumpar un JBL GT4) dar inca nu am putut sa pun atatea bani deoparte ca sa-mi pot permite din salariul de rezident. Asa ca nu ramane alta solutie decat sa ne multumim cu ce avem.Vad ca in ultimul timp la intrebari "ce sa fac cu difuzorul x sau y", care este "chinezarie", chiar daca omul deja a cumparat, raspunsul este sa renunte la ea si sa cumpere marcile stiti voi care. Nu mi se pare corect, chiar daca forumul exista pt a promova anumite difuzoare sau aparate electronice. Link spre comentariu
Vizitator PEJDE Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Asa este.daca ai bani iti cumperi difuri de calitate daca nu intrebi pe forum cum sunt asa ca mine. :weedman: Link spre comentariu
FIXVID Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 eu am folosit cateva difuri de la mnc si daca sunt folosite corect, pot suna destul de bine pt pretul platit unele serii au pretul extrem de piperat :toimonster: in poza de mai jos apare un sistem full mnc pe care ascultam eu muzica candva (boxele de pe podea se exclud) :rock: tweeterele nu am reusit sa le ard nici pe amplif de 300W(muzica) :axe: si din greseala am ridicat prea mult frecventa la generatoru de ton si a iesit fum din ele :drinkers: oricum, tot mnc am pus in locu lor :smt003 Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 MNC= SAL = aprox Ying ChunEste adevarat ca MNC sau SAL nu sunt difuzoare hi-fi sau profesionale dar asta nu inseamna ca nu sunt bune deloc. Daca luam in vedere raportul pret/performanta atunci nu prea gasim alte difuzoare mai bune, si avand in vedere "portofelul" romanilor (ca doar nu castigam 1500-2000 $) multi nu prea au alta solutie. Pot sa va spun ca eu am un subwoofer facut in regim DIY cu un difuzor SAL SBX2530 si sunt multumit de performanta ei fata de cat m-a costat totul. Nu spun ca n-as vrea sa am unul mai bun (toata vara am incercat sa cumpar un JBL GT4) dar inca nu am putut sa pun atatea bani deoparte ca sa-mi pot permite din salariul de rezident. Asa ca nu ramane alta solutie decat sa ne multumim cu ce avem.Vad ca in ultimul timp la intrebari "ce sa fac cu difuzorul x sau y", care este "chinezarie", chiar daca omul deja a cumparat, raspunsul este sa renunte la ea si sa cumpere marcile stiti voi care. Nu mi se pare corect, chiar daca forumul exista pt a promova anumite difuzoare sau aparate electronice.faza cu... nu aflii mai bune difuri la banii aia te contrazic !!! spre exemplu.. SAL SPA pe 12" sau 15" sau 18" , sa fim seriosi. de 15" ii in jur de 1,8-2 mil, HP15W ii mai ieftin si io garantez pe el fata de chinezaria de SAL care are 100W daca are ! nici cel de 18" nu are 200W si au stiu io.. super putini DB in jur de 90-92... deci... is "dume" !! SPA de 18" ii la pretu de peste 3 mil , la banii aia cumperi HP18w si iesi in avantaj de doamne feri fata de chiung sang ! sau cum fasole ii zice, deci nu au raportul cel mai bun pret calitate ! ci Paudio are, cel putin din cate am vazut io... Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 io sunt de parere ca dif pro...sunt pt aplicati mai mari ...nu casa...cel putin io am observat ca la puteri relativ mici pana in 50W se aud mai nasol fata de cele....china.....dar bine acum nu mentionam ca cele Paudio pot ajunge la puteri mult mult mai mari....dar in casa nu asculti...500w sau cine stie ce putere de genu....Asta e parerea mea Link spre comentariu
Vizitator PEJDE Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 eu cred dupa dimensiunea magnetului ca M.N.C.-ul de 15"suna mai bine decat un SAL sbx3040 care are aceeasi dim.Bine si pretul e mai mic dar cred ca merita diferenta ca nu e mare.Eu am facut o pereche de boxe cu salurile astea si mi se pare ca bat cam tare au cursa prea mare si nu suna chiar bine.oricum eu zic ca merita banii Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Si fac pariu ca daca-ti pun unul cu magnet pe neo te apuci sa cauti magnetul cu lupa ?Dar o sa fi fermecat de cum suna si cat de tare suna ;) Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 eu cred dupa dimensiunea magnetului ca M.N.C.-ul de 15"suna mai bine decat un SAL sbx3040 care are aceeasi dim.Bine si pretul la sal e mai mic .Eu am facut o pereche de boxe cu salurile astea si mi se pare ca bat cam tare au cursa prea mare si nu suna chiar bine.oricum eu zic ca merita baniiUite-te la parametrii, nu la aspect.moga_alex: da exemple de difuri paudio care se aud prost la puteri mici.Eu nu am gasit pana acum unul. E drept ca nu am ascultat toate modelele, dar poate ne spui exact despre care dif e vb. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 problemele provin de la amplificatordifuzoarele PRO fiind atat de sensibile (majoritatea peste 97 dB/1W) au nevoie de puteri extrem de mici pt a asigura suficient SPL pt auditii...mult sub 1 W (tipic sub 200 miliwati)in aceasta zona, majoritatea amplificatoarelor nu mai lucreaza chiar asa cum ar trebui , avand THD destul de mare (intra in scena brumul si alte probleme care nu mai pot fi mascate prin raportul semnal / zgomot ) Link spre comentariu
Vizitator PEJDE Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 vroiam sa cumpar 2 M.N.C.-uri din astea rosii ca in poza lui FIXVID acum ma mai gandesc. Link spre comentariu
Vizitator PEJDE Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 am si dimensiunile pt.incinta date de fabrica si de asta am insistat pe ele Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 vroiam sa cumpar 2 M.N.C.-uri din astea rosii ca in poza lui FIXVID acum ma mai gandesc.acele difuri rosii sunt niste imitatii de la difurile sony explode Link spre comentariu
Vizitator PEJDE Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 nu le mai iau ca sunt pe 4 omi si nu au pe 8 asa ca tot tre sa caut altceva ce imi recomandati asa la vreo 2-2,5 mil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum