Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Simulare microfon electret.

Bandi Szasz

Postări Recomandate

Vreau sa construiesc un VU meter.Dar din pacate nu am gasit nici un soft care sa aiba microfon. Pana acuma am lucrat in Proteus pentru ca are aproape toate microcontrolere PIC cu care lucrez. Am gasit un microfon pentru Proteus facut de niste persoane dar nu prea lucreaza corect. Intai vreau sa fac niste simulari pentru circuit / program pentru PIC sa vad cam cum functioneaza si numai dupa aia sa ma apuc de construit / sa cumpar ce trebuie.Exista un soft care sa aiba si microfon si microcontrolere PIC ? Sau o metoda care sa imite un microfon in Proteus ?Multumesc.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian1961

1

• Bandi Szasz

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cred ca puteti simula mocrofonul cu o sursa de semnal alternativ de frecventa si nivelul dorit. Pina la urma microfonul e o sursa de semnal.

Orice progam de simulare are surse de semnal predefinite . Din pacate fiecare are modul lui de implementare specific. Trebuie sa cititi in documentatia programului cum se folosesc sau cum se creaza componente noi pentru simulare . Cautati pe yahoo deobcei fiecare firma mai mare are un grup unde se pun intrebari .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări