hugo Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Bruiajul pe care l-am intalnit eu apare atunci cand e bagat cablul de "antena" in TV. Cel mai simplu se rezolva scotand cablul din TV iar ca o rezolvare partiala(tot mai e un pic de bruiaj insa nu e deranjant) am inseriat(daca pot spune asa) pe cablul de "antena" o "protectie"(sau cum ii spune) recuperata dintr-un TV vechi. Dar nu stiu cum sunt conectate cele 3 condensatoare pentru ca e o capsula turnata si nici nu sunt meserias in domeniu.In vechiul Philips respectiva "protectie" era integrata in mufa de intrare a "antenei", mufa legata apoi direct la selector. Insa daca nu scapi de bruiaj cand scoti cablul de antena nu cred ca te ajuta ce am folosit eu. Link spre comentariu
LostCell Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 bruiaj de asta imi apare cand este computeru oprit(sursa auxiliara functionand)iar cand scot sursa din priza acesta dispare,fapt ce ma face sa cred ca acest bruiaj vine de la sursa(oare ce ii lipseste?)..o sa incerc sa pun alta sursa sau sa pun placa pe alt pc Link spre comentariu
sho_gun Postat Noiembrie 17, 2006 Partajează Postat Noiembrie 17, 2006 Bruiajul respectiv in cazul meu era generat de bucla de masa . Am gasit solutia aici :http://www.epanorama.net/documents/groundloop/antenna_isolator_building.html Link spre comentariu
LostCell Postat Noiembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 am gasit si sursa bruiajului meu..era din cauza sursei de alimentare a pc-ului..aceasta nu avea filtrele de pe intrare,dupa ce i-am pus de la o alta sursa si am legat si impamantare.. adio bruiaj :snakeman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum