LostCell Postat Octombrie 23, 2006 Partajează Postat Octombrie 23, 2006 Salut,am un Gforce 4 mx440 si de curand am legat si tv-ul la ea,am setat placa pe "clone"adica ce se vede pe monitor sa se vada si pe tv(poza1)problema este ca in momemtul in care deschid un film..pe tv nu se mai vede filmul..(pe monitor merge) :smt017 am luat toate setarile pe care la are la rand si nu am reusit sa ii dau de cap.. Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 23, 2006 Partajează Postat Octombrie 23, 2006 Seteaza Full Screen Device - Secondary Display Daca vrei sa vezi "filmul" altfel decat full screen, incearca driverul 53.04 de pe siteul oficial. http://www.nvidia.com/object/pc_winxp-2k_53.04.html Link spre comentariu
LostCell Postat Octombrie 23, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2006 dld acuma driveru,...cu driveru din windows se vede cum vreau eu..adica ce se vede pe monitor se vede si pe TV Link spre comentariu
anton_yo Postat Octombrie 23, 2006 Partajează Postat Octombrie 23, 2006 trebuie setat ca monitor principal televizorul si ca secundar monitorul. mai simplu iti este sa setezi sa scoata semnal video decat pt tv si sa puna monitorul pe stand-by...adika sa muti imaginea pe tv-out Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 asa merge la mine Link spre comentariu
LostCell Postat Octombrie 24, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2006 da si la mine merge asa..dar eu nu vreau ca cand deschid un video sa imi puan pe tv full screen vreau exact ce se vede pe monitor sa se vada si pe tv..acelasi format.. Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Pana la urma merge cu driverul de care am amintit? Link spre comentariu
frantuzu_lan Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 poi seteaza placa video pe 800x600 ca sa se vada acelasi format si pe tv ca tc-urile nu suporta mai mare rezolutiza din cate stiu eu Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 La mine e setat 1024x768 pe TV normal. Link spre comentariu
frantuzu_lan Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 depinde akuma si de televizor .... ca nu pe toate merg la rezolutia asta aia stiu asta ca am fost akum 2 saptamani la cineva sa ii conectez tv la placa video prin tv-out mufa AV.... Link spre comentariu
LostCell Postat Octombrie 30, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2006 nu stiu ce o avut..dar dupa o reinstalare merge..da apar purici peste imagine defapt niste dungi albe aleatoare Tv-ul suporta rezolutia Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 31, 2006 Partajează Postat Octombrie 31, 2006 Scoate cablul TV din .. TV si vezi daca mai apare "bruiajul". Link spre comentariu
LostCell Postat Noiembrie 3, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2006 bruiajul dispare cand scot cablu! P.s nu pot schimba tipul de semnal Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 3, 2006 Partajează Postat Noiembrie 3, 2006 Mai e o cale sa scapi de bruiaj. Nu sunt electronist insa sunt niste "protectii" pe intrarea de antena din tv-urile mai vechi. Am recuperat o capsula dintr-un Philips si am scapat de bruiaj. Pe capsula e scris "250V~390pFx3". Insa nu stiu cum sunt legate cele 3 condensatoare. Poate te ajuta unul mai priceput.In ce sens nu poti schimba tipul de semnal? Link spre comentariu
LostCell Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 si tu ai avut acelasi bruiaj?spunemi te rog mai exact unde sa o pun..sau cum trebui montata..am scos cablu de antena si tot nu dispare bruiajul..sau poate fi de la sursa?(nu are bobinelealea de filtraj de la intrarea de 220) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum