Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv-out problem

LostCell

Postări Recomandate

Salut,am un Gforce 4 mx440 si de curand am legat si tv-ul la ea,am setat placa pe "clone"adica ce se vede pe monitor sa se vada si pe tv(poza1)problema este ca in momemtul in care deschid un film..pe tv nu se mai vede filmul..(pe monitor merge) :smt017 am luat toate setarile pe care la are la rand si nu am reusit sa ii dau de cap..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LostCell

8

• hugo

6

• frantuzu_lan

2

• anton_yo

1

Top autori în acest subiect

trebuie setat ca monitor principal televizorul si ca secundar monitorul. mai simplu iti este sa setezi sa scoata semnal video decat pt tv si sa puna monitorul pe stand-by...adika sa muti imaginea pe tv-out

Link spre comentariu

Mai e o cale sa scapi de bruiaj. Nu sunt electronist insa sunt niste "protectii" pe intrarea de antena din tv-urile mai vechi. Am recuperat o capsula dintr-un Philips si am scapat de bruiaj. Pe capsula e scris "250V~390pFx3". Insa nu stiu cum sunt legate cele 3 condensatoare. Poate te ajuta unul mai priceput.In ce sens nu poti schimba tipul de semnal?

Link spre comentariu

si tu ai avut acelasi bruiaj?spunemi te rog mai exact unde sa o pun..sau cum trebui montata..am scos cablu de antena si tot nu dispare bruiajul..sau poate fi de la sursa?(nu are bobinelealea de filtraj de la intrarea de 220)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări