Vizitator catalin111 Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 am si eu un amplificator electromures 2x15w si nu stiu ce boxe pot pune pe el si daca pot pune 4 boxe philips? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Eu stiu ca suporta doar 2 boxe nu 4 ...si ce putere au acele boxe Philips? Link spre comentariu
Vizitator catalin111 Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 60w cu 6 ohmi sunt boxe de combina philips si acum cateva zile am cumparat acest amplificator se aude bine dar nu stiu cat o rezista daca le las pe toate 4 boxele Link spre comentariu
xardas Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 am un asemenea amplificator pe care recent l-am restaurat, este 100% functional si nu are absolut nicio modificare sau reparatie, este totul stock, am vazut ca are 2n3055, ce ar trebui sa modific ca sa storc mai multa putere din el ? Mai exact vreau sa duc finalii 2n3055 la capacitatea lor maxima.... banuiesc ca traful din start trebuie inlocuit... altceva ? Link spre comentariu
Vizitator catalin111 Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 spunemi si mie boss ce boxe folosesti pe el si cate folosesti Link spre comentariu
xardas Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 folosesc niste boxe Arcus TS100 Link spre comentariu
Vizitator catalin111 Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 imi spune si mie cineva daca pot folosii 4 boxe philips 60w cu 6 ohmi pe un electromures 2x15w MULTUMESC Link spre comentariu
Vizitator catalin111 Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 mersii frumos boss asta inseamna ca pe ale mele 4 de 60w cu 6ohmi le duce lejer Link spre comentariu
gab19 Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 foloseste o boxa pe un canal si una pe celalalt canal.nu are prea mare putere acest amplificator si nu va simti boxele Link spre comentariu
Vizitator catalin111 Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 da dar mai am o problema daca vreau sa ascult muzica cu laptopul la incarcat imi bazaie boxele foarte rau daca scot laptopul de la incarcat merge ok cum trebuie Link spre comentariu
gab19 Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 asta e pa partea de alimentare a leptopului nu ai ce sa-i faci .in cel mai rau caz ii pui un condesator de deparazitare Link spre comentariu
xardas Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 ce ar trebui sa modific ca sa storc mai multa putere din acest amplificator ? Mai exact vreau sa duc finalii 2n3055 la capacitatea lor maxima (~100w).... banuiesc ca traful din start trebuie inlocuit...la fel si radiatorul de racire..... altceva ce mai trebuie ??? Link spre comentariu
marianjoita Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 ce ar trebui sa modific ca sa storc mai multa putere din acest amplificator ? Mai exact vreau sa duc finalii 2n3055 la capacitatea lor maxima (~100w).... banuiesc ca traful din start trebuie inlocuit...la fel si radiatorul de racire..... altceva ce mai trebuie ???Ar trebui sa maresti tensiunea de alimentare. Asta implica:schimbarea trafului, schimbarea prefinalilorschimbarea tutror condensatorilor electroliticimarirea radiatoarelorDaca faci calculul la cat te costa toate astea ajungi la un pret aproape comparabil cu cel al unui amplificator SH de calitate. In plus, am uitat sa spun trebuie reechilibrat etajul final (tensiunea mediana sa fie jumatate din tensiunea de alimentare, reglarea curentului de repaus la tranzistoarelor finale.) In concluzie iti recomanda sa-l lasi asa cum este, pentru auditii de camera puterea este suficienta. Link spre comentariu
Vizitator catalin111 Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 eu sunt multumit de el si in schimb este foarte vechi .eu zic sa il lasi asa ca te costa foarte mult mai bn decat sa bagi banii in el iti cumperi o chinezarie si .... Link spre comentariu
xardas Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 am inteles, dispun de multe piese de la alte amplificatoare si aveam de gand sa fac un upgrade, dar m-am razgandit. il las asa cum este deoarece oricum l-am luat cu totul stock, fara nici-o reparatie/modificare ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum