Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator electromures 2x15w

Vizitator catalin111

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xardas

4

• gab19

2

• marianjoita

1

• stefan94stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator catalin111

60w cu 6 ohmi sunt boxe de combina philips si acum cateva zile am cumparat acest amplificator se aude bine dar nu stiu cat o rezista daca le las pe toate 4 boxele

Link spre comentariu

am un asemenea amplificator pe care recent l-am restaurat, este 100% functional si nu are absolut nicio modificare sau reparatie, este totul stock, am vazut ca are 2n3055, ce ar trebui sa modific ca sa storc mai multa putere din el ? Mai exact vreau sa duc finalii 2n3055 la capacitatea lor maxima.... banuiesc ca traful din start trebuie inlocuit... altceva ?

Link spre comentariu
Vizitator catalin111

da dar mai am o problema daca vreau sa ascult muzica cu laptopul la incarcat imi bazaie boxele foarte rau daca scot laptopul de la incarcat merge ok cum trebuie

Link spre comentariu

ce ar trebui sa modific ca sa storc mai multa putere din acest amplificator ? Mai exact vreau sa duc finalii 2n3055 la capacitatea lor maxima (~100w).... banuiesc ca traful din start trebuie inlocuit...la fel si radiatorul de racire..... altceva ce mai trebuie ???

Link spre comentariu

ce ar trebui sa modific ca sa storc mai multa putere din acest amplificator ? Mai exact vreau sa duc finalii 2n3055 la capacitatea lor maxima (~100w).... banuiesc ca traful din start trebuie inlocuit...la fel si radiatorul de racire..... altceva ce mai trebuie ???

Ar trebui sa maresti tensiunea de alimentare. Asta implica:schimbarea trafului, schimbarea prefinalilorschimbarea tutror condensatorilor electroliticimarirea radiatoarelorDaca faci calculul la cat te costa toate astea ajungi la un pret aproape comparabil cu cel al unui amplificator SH de calitate. In plus, am uitat sa spun trebuie reechilibrat etajul final (tensiunea mediana sa fie jumatate din tensiunea de alimentare, reglarea curentului de repaus la tranzistoarelor finale.) In concluzie iti recomanda sa-l lasi asa cum este, pentru auditii de camera puterea este suficienta.
Link spre comentariu
Vizitator catalin111

eu sunt multumit de el si in schimb este foarte vechi .eu zic sa il lasi asa ca te costa foarte mult mai bn decat sa bagi banii in el iti cumperi o chinezarie si ....

Link spre comentariu

am inteles, dispun de multe piese de la alte amplificatoare si aveam de gand sa fac un upgrade, dar m-am razgandit. il las asa cum este deoarece oricum l-am luat cu totul stock, fara nici-o reparatie/modificare !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări