Vizitator tehnic_autoalex Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Buna ziua , am un calculator de SUZUKI VITARA de 2.0 MPI cu 6 cilindri. Problema este ca proprietarul a facut un scurt la cuplele de la bobinele de inductie iar pe cilindrul 5 nu mai are scanteie. Dupa ce am desfacut si am masurat placa am constat ca am o dioda zener care este arsa.Va rog sa ma ajutati cu identificarea acesteia sau cu o echivalenta.O sa atasez si o poza cu dioda.Singurele lucruri notate pe ea sunt 6.2 si banda gri. Link spre comentariu
validae Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Pare a fi un Zenner de 6,2V dupa modul de notare pe placa. Ca sa te convingi, poti verifica o dioda din cele bune, marcata 6.2 aplicand la bornele ei o tensiune de 9-12V printr-o rezistenta de 1k, plusul fiind pe borna cu dunga gri.Daca e intradevar Zenner, la bornele ei vei masura fix 6,2V.Daca e dioda normala, vei masura 0,6V in conductie directa si tensiunea totala aplicata in sens invers.Daca e Zenner de 6,2V, poti s-o inlocuiesti cu un PL6,2Z Link spre comentariu
Vizitator tehnic_autoalex Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 multumesc frumos pentru raspuns , initial astept sa imi aduca un alt ecu care il mai are proprietarul doar ca diferenta ar fi de imobilizator, acesta avea imobilizator acela nu dar poate ca partea de control sa fie la fel Link spre comentariu
gabiunu Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Circuitul integrat IC30 este cumva impuscat in dreptul terminalului nr.5 sau o fi altceva?download/file.php?id=58159&mode=view Dioda ar fi bine de masurat in afara circuitului, sa nu fie si altceva in scurt si sa induca in eroare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum