Vizitator vladvatra Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Salut !Tocmai am inceput sa intampin niste probleme la placa mea de baza, ASUS A8V-VM SE ( Procesor AMD Athlon 1,8 GHz, socket 939 )Aceasta are 2 slot-uri SATA si inca 2 PATA ( in imaginile de pe net, cat si in descrieri apare cu 4 slot-uri SATA )Am conectat 2 hard-uri PATA, in magistrale, totul mergea super, aparea cum se incarca windows xp , dar nu trecea mai departe, se incarca la nesfarsit .( 1 hard avea deja instalat windows xp iar celalalt era pur si simplu partitionat dar era gol )Am zis sa scot un hard, cel pe care aveam windows-ul deja instalat, si sa iau de la 0 cu hard-ul gol, sa pun xp pe el.Cand am conectat si un DVD-RW ceva nu mai mergea bine. Imi apare in bios, la Secundary IDE , dar nu vrea sa booteze.Am zis sa schimb magistralele si ca sa vezi, acum imi da eroare si la hard.Am schimbat cu alt hard, si aceeasi eroare.Cand deschid pc, dureaza vreo 30secunde - 1 minut pana dispare logo ala de inceput ( daca il dezactivez din bios dureaza la fel doar ca apare acel screen in care sunt expuse toate detaliile despre pc , procesor, ram , " auto-detecting primary " . )Apoi imi da un beep un buzzer si apare o eroareHARD DISK ERRORF1 to RESUMEAm facut update la bios, am schimbat setarile prin bios la IDE, magistrale , tot.. aceeasi eroare.Daca scot hardul, se incarca normal, dar nu are de pe ce sa booteze.Are cineva idee?Am citit pe niste site-uri ca ar fi ceva cu RAID, dar sunt niste drivere pentru windows, dar eu nu am cum sa intru in windows..Credeti ca exista o rezolvare? Inafara de hard-uri SATA ?Hard-urile sunt verificate, magistralele la fel, pe un calculator bun , si nu au nici un fel de eroare.. in schimb pe acela da eroare .. Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Eu as incerca si alt hdd, de preferinta pe sata. E posibil sa ai ceva probleme cu comunicatia port_ide <--> southbridge.Ramii sunt testati? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum