Vizitator Mad Max Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 In schema cu TDA 7250 prezentata mai jos ce finali si prefinali ar trebui sa folosesc? Am in prezent un kit AD 020V5 si in prezent lucreaza cu finali Darlington Tip 142/147! Am scos protectia la scurtcircuit si lucreaza bridge si la 4 ohmi! Vroiam sa il fac un picutz mai musculos Am cumparat Bdw83c/84c dar as fi dorit sa ii pun prefinali si cate 2 finali 2sc5200/2sa1943 pe ramura si nu stiu ce prefinali sa folosesc!Pe net am gasit scheme in care prefinali erau darlington si finalii tot darlington!Nu mai inteleg nimic! Link spre comentariu
zal Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Ia de bun pdf-ul producătorului integratului, nu ce născocesc unii şi alţii ptr kituri. În PDF nu confunda figura 11 (înlocuirea trz Darlington cu bipolari normali) cu figura 12 (tabelul cu trz Darlington folosibili). E practic o modificare a schemei de bază din figura 1 (cea cu trz Darlington). Aşa că ori pui trz Darlington, ori bipolari obişnuiţi, nu îi combini între ei. http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/D/A/7/TDA7250.shtml Şi vezi că peste +/-35V se încinge ca dracu integratul, eu nu l-am văzut decît în sisteme video cu amplificare Philips sau combine tot Philips de prin anii 80, la tensiuni sub pragul ăsta. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Cu TDA7250 se poate construi un amplificator de maxim 100 wati la 4 ohmi alimentat cu 70 volti (+35,-35).Citeste datashetul integratului. Link spre comentariu
modoran Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 7250 e un integrat pe care ar fi bine sa-l ... eviti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum