Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Apa acida-Apa alcalina

dan cod

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• em2006

1

• ChRS

1

• GEO 53 BN

1

Top autori în acest subiect

Personal am facut niste teste mai ales pe durata iernii.- pe durata iernii 2012-2013 am baut (in majoritatea timpului) apa minerala carbogazoasa cu un pH sub 7 (5.8). In aceasta perioada am fost mai tot timpul cu nasul ud, racit si daca eram bolnav, imi reveneam destul de greu (intre 5-8 zile).- pe durata acestei ierni (2013-2014), am baut apa minerala plata cu pH-ul de 7.8 si ulterior 7.6 (dupa Craciun). Pot sa spun ca am fost racit mult mai putin si daca eram bolnav, imi reveneam mult mai repede (intre 2-4 zile).Amu, variabile sunt foarte multe, incepand de la cantitatea de apa bauta zilnic, pana la alimentatie si sport. De exemplu, incepand de anul trecut (octombrie), mi-am propus ca sa beau minim 1.5 l de apa pe zi. Am observat si o scadere in greutate si faptul ca tolerez mai bine variatia temperaturii.Fiecare organism are propriul sistem de functionare, eu unul optez in a utiliza o apa plata minerala cu un pH cat mai mare (cat mai alcalin) si sa ma bazez ca alimente verzi in combinatie cu o salata incredibila de carne de pui. :da De asemenea o recomandare pentru toti forumistii: evitati sucurile in special cele acidulate.Multa sanatate.

Link spre comentariu

Asa este .Totusi poate unii si-au facut dispozitiv din asta si ne poate spune exact din ce a facut electrozii si cum realizeaza practic procesul.Timp ,cantitate, etc.

Link spre comentariu

............................- pe durata iernii 2012-2013 am baut (in majoritatea timpului) apa minerala carbogazoasa cu un pH sub 7 (5.8). In aceasta perioada am fost mai tot timpul cu nasul ud, racit si daca eram bolnav, imi reveneam destul de greu (intre 5-8 zile).- pe durata acestei ierni (2013-2014), am baut apa minerala plata cu pH-ul de 7.8 si ulterior 7.6 (dupa Craciun). Pot sa spun ca am fost racit mult mai putin si daca eram bolnav, imi reveneam mult mai repede (intre 2-4 zile).....................................De asemenea o recomandare pentru toti forumistii: evitati sucurile in special cele acidulate.Multa sanatate.

Eu folosesc apa minerala carbogazoasa,autohtona (marci consacrate) de foarte multi ani,de prin anii '60.Zilnic beau cam 1,5-2 litrii de apa, nu neaparat minerala.Per ansamblu,apa bauta acasa si la serviciu totalizeaza 1,5-2 litriiNiciodata nu am cumparat apa minerala carbogazeificata,produsa si imbuteliata te miri unde.Nu am observat niciodata efecte secundare ca urmare a consumului de apa minerala.Probabil ca organismul unora dintre noi nu tolereaza apa minerala.Cit despre sucurile acidulate,am o parere foarte proasta. Sint total nesanatoase.La fel si cele care sint prezentate si comarcializate ca sucuri naturale.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări