dan cod Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Cei care aveti experienta despre acest subiect,cum ati realizat,beneficii etc va rog sa postati. Link spre comentariu
ChRS Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Personal am facut niste teste mai ales pe durata iernii.- pe durata iernii 2012-2013 am baut (in majoritatea timpului) apa minerala carbogazoasa cu un pH sub 7 (5.8). In aceasta perioada am fost mai tot timpul cu nasul ud, racit si daca eram bolnav, imi reveneam destul de greu (intre 5-8 zile).- pe durata acestei ierni (2013-2014), am baut apa minerala plata cu pH-ul de 7.8 si ulterior 7.6 (dupa Craciun). Pot sa spun ca am fost racit mult mai putin si daca eram bolnav, imi reveneam mult mai repede (intre 2-4 zile).Amu, variabile sunt foarte multe, incepand de la cantitatea de apa bauta zilnic, pana la alimentatie si sport. De exemplu, incepand de anul trecut (octombrie), mi-am propus ca sa beau minim 1.5 l de apa pe zi. Am observat si o scadere in greutate si faptul ca tolerez mai bine variatia temperaturii.Fiecare organism are propriul sistem de functionare, eu unul optez in a utiliza o apa plata minerala cu un pH cat mai mare (cat mai alcalin) si sa ma bazez ca alimente verzi in combinatie cu o salata incredibila de carne de pui. De asemenea o recomandare pentru toti forumistii: evitati sucurile in special cele acidulate.Multa sanatate. Link spre comentariu
em2006 Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 viewtopic.php?f=14&t=65186Cred ca ar fi utila unirea celor doua subiecte. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 3, 2014 Autor Partajează Postat Martie 3, 2014 Asa este .Totusi poate unii si-au facut dispozitiv din asta si ne poate spune exact din ce a facut electrozii si cum realizeaza practic procesul.Timp ,cantitate, etc. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 ............................- pe durata iernii 2012-2013 am baut (in majoritatea timpului) apa minerala carbogazoasa cu un pH sub 7 (5.8). In aceasta perioada am fost mai tot timpul cu nasul ud, racit si daca eram bolnav, imi reveneam destul de greu (intre 5-8 zile).- pe durata acestei ierni (2013-2014), am baut apa minerala plata cu pH-ul de 7.8 si ulterior 7.6 (dupa Craciun). Pot sa spun ca am fost racit mult mai putin si daca eram bolnav, imi reveneam mult mai repede (intre 2-4 zile).....................................De asemenea o recomandare pentru toti forumistii: evitati sucurile in special cele acidulate.Multa sanatate.Eu folosesc apa minerala carbogazoasa,autohtona (marci consacrate) de foarte multi ani,de prin anii '60.Zilnic beau cam 1,5-2 litrii de apa, nu neaparat minerala.Per ansamblu,apa bauta acasa si la serviciu totalizeaza 1,5-2 litriiNiciodata nu am cumparat apa minerala carbogazeificata,produsa si imbuteliata te miri unde.Nu am observat niciodata efecte secundare ca urmare a consumului de apa minerala.Probabil ca organismul unora dintre noi nu tolereaza apa minerala.Cit despre sucurile acidulate,am o parere foarte proasta. Sint total nesanatoase.La fel si cele care sint prezentate si comarcializate ca sucuri naturale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum