homer Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Am facut iar 1.4 presiunea si am inchis robinetii de tur si retur de sub centrala. O sa urmaresc sa vad daca mai scade, macar asa elimin circuitul sau centrala din ecuatie. Link spre comentariu
homer Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Tot scade. Foarte ciudat. Pe la ventilul de la vasul de expansiune nu pierde aer si apa nu picura nicaieri in centrala. Link spre comentariu
jiji55 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Baga 1,8 si izoleaza complet centrala (opreste si robinetul de alimentare si pe cel de iesire apa calda). Link spre comentariu
homer Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Bun. Asta facusi. Ieri 1.8 azi 1.2 cu centrala izolata Link spre comentariu
manolo Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Supapa de suprapresiune e perfect etansa? poti baga o bucatica de cirpa si vezi daca se umezeste. Link spre comentariu
homer Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 (editat) Am schimbat garniturile de la tevile de cupru din centrala ca picura prin 2 locuri. Acuma vad ca curge pe la supapa de siguranta de 3 bar. Sa vad cum o curat. Editat August 20, 2016 de homer Link spre comentariu
homer Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Se pare ca nu mai izoleaza cum trebuie supapa. Am sa iau una noua si sper sa rezolv. Link spre comentariu
homer Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 (editat) Exista vreo metoda mai usoara de introducere a garniturilor? Intra extrem de greu in locasurile lor din centrala. Garnitura de pe supapa nici nu am reusit sa o schimb. Cu garnitura noua nu intra deloc in locas supapa. PS: Nu ma refer aici la garnitura de etansare din inauntru supapei. Editat August 21, 2016 de homer Link spre comentariu
manolo Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Au alte dimensiuni? Link spre comentariu
homer Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 (editat) Nu. Doar ca aia de pe ea e uzata. Alta noua pe aceleasi dimensiuni nu vrea sa intre deloc. Aia veche arata cam ca asta si una noua arata cam asa Se vede ca cea noua e mai groasa in carne. Editat August 21, 2016 de homer Link spre comentariu
manolo Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Ups! aia nu e garnitura este un oring , doar intimplator poti gasi un oring pe la piese auto care sa se potriveasca, cu asta nou poti masura cu un subler ca sa afli dimensiunile ca sa stii ce cauti. Link spre comentariu
homer Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Da. E oring. Avem un oring pe masura in casa dar nu a vrut sa intre. Oricum mi-am comandat o supapa noua ca cea veche nu cred ca mai etansa bine nici inauntru pe pat. Link spre comentariu
homer Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Deci parca vrea sa-mi faca in ciuda. Am schimbat supapa nu mai curge acolo. Acuma a inceput sa curga pe la vasul de expansiune in partea de jos unde are buza si vine tabla indoita. Se poate lipi cu ceva acolo sau trebuie vas nou ? Link spre comentariu
Vizitator imar Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Salutare. Am o centrala Ariston FF de 5 ani care pierde presiune cam 1.5 bari la o saptamana jumatate atunci cand este activat modul de incalzire. Am crezut initial ca ar putea fi de la vasul de expansiune, am schimbat vasul si problema persista. Problema poate sa fie ori din centrala ori de pe circuit, Am verificat vizual toate caloriferele si nu prezinta umezeala sau pete care sa indice o scurgere. Ma gandesc totusi sa elimin toate posibilitatile ce tin de centrala inainte sa ma indrept catre circuit. Tevile sunt ingropate in sapa si nu vreau sa ma gandesc inca ce ar insemna existenta unei avarii sau a unui por pe undeva. Ce alte componente ale centralei, pe circuitul de incalzire, pot cauza asemenea pierderi de apa? Multumesc. Link spre comentariu
gogutu Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Deci parca vrea sa-mi faca in ciuda. Am schimbat supapa nu mai curge acolo. Acuma a inceput sa curga pe la vasul de expansiune in partea de jos unde are buza si vine tabla indoita. Se poate lipi cu ceva acolo sau trebuie vas nou ? schimbati vasul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum