Vizitator Eduard26 Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 A ascultat cineva aceste boxe?daca da,cum suna? :band Link spre comentariu
Luca Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Par foarte serios facute , In mod sigur suna mai bine decat marea majoritate a boxelor technics care sunt niste lazi cu difuuzoare. Totusi sunt cam vechi (1977) ai mare grija. http://audio-heritage.jp/TECHNICS/speaker/sb-x5.html Link spre comentariu
alex26 Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Am eu aceste boxe. Puteti citi in postarea mea viewtopic.php?f=4&t=150971Boxele suna foarte bine si sunt multumit de ele. Depinde foarte mult starea actuala a lor , si cum au fost folosite. Link spre comentariu
Vizitator Eduard26 Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Asta gandeam si eu,ca ar trebui sa sune cu mult mai bine fata de junk urile scoase de Technics de dupa 90 avand in vedere anul de fabricatie si faptul ca is linear phase ,adica din aceasi categorie cu celebrele SB-7000,8000 ETC cu toate ca nu cred ca se apropie de sunetul lor superb.Mi as fi dorit niste SB 7000 ,dar nu le am gasit la nimeni , chiar si in afara is greu de gasit.X5-urile sunt pe okazii la pretul de 900 lei si sincer mi se pare cam piperat.Merita acesti bani?alex26 ai vreo poza cu crossover-ul? Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Parerea mea este ca nu. Un pret [mult mai] corect ar fi cu 200-250 lei mai jos. Tine seama ca te costa si transportul 70-80 lei. Link spre comentariu
alex26 Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Parerea mea este ca se invart in jurul sumei de 500 lei , comparand cu alte modele ce le am eu sau le-am avut.Eu am avut problema la tweetere , firul leonic a fost intrerupt dar l-am lipit la loc , si merg de atunci fara probleme si la putere mare rezista. Am pus pe direct, fara protectii si cam atat , dar daca ar fi sa le vand ma gandeam la 300 lei si nicidecum la 900 lei . Mi se pare foarte mare suma.Din pacate poze nu am. Link spre comentariu
Luca Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Pretu lor corect este undeva la 500-600 lei. Vorbim de niste boxe cu bass de 25 cm, ce au 19 Kg Bucata. Link spre comentariu
Vizitator Sn1P92 Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Din fericire detin si eu acest model de boxe, mare pacat am doar o bucata (e o poveste mai lunga), sunt niste boxe foarte serioase, eu am schimbat diful de bass cu un blaupunk de ~600W, cel original era cam deteriorar, sunetul exceleaza, filtrele extrem de bune, difuzorul de medeii e fixat intr-o incinta vidata, interiorul boxei e captusit cu material fonoabsorbant astefel incat sunetul e extrem de clar/placut ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum