Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Technics SB-X5 (X50) ?

Vizitator Eduard26

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

2

• alex26

2

• Shambala

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Eduard26

Asta gandeam si eu,ca ar trebui sa sune cu mult mai bine fata de junk urile scoase de Technics de dupa 90 avand in vedere anul de fabricatie si faptul ca is linear phase ,adica din aceasi categorie cu celebrele SB-7000,8000 ETC :dsaf cu toate ca nu cred ca se apropie de sunetul lor superb.Mi as fi dorit niste SB 7000 :da ,dar nu le am gasit la nimeni , chiar si in afara is greu de gasit.X5-urile sunt pe okazii la pretul de 900 lei si sincer mi se pare cam piperat.Merita acesti bani?alex26 ai vreo poza cu crossover-ul?

Link spre comentariu

Parerea mea este ca se invart in jurul sumei de 500 lei , comparand cu alte modele ce le am eu sau le-am avut.Eu am avut problema la tweetere , firul leonic a fost intrerupt dar l-am lipit la loc , si merg de atunci fara probleme si la putere mare rezista. Am pus pe direct, fara protectii si cam atat , dar daca ar fi sa le vand ma gandeam la 300 lei si nicidecum la 900 lei . Mi se pare foarte mare suma.Din pacate poze nu am.

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
Vizitator Sn1P92

Din fericire detin si eu acest model de boxe, mare pacat am doar o bucata (e o poveste mai lunga), sunt niste boxe foarte serioase, eu am schimbat diful de bass cu un blaupunk de ~600W, cel original era cam deteriorar, sunetul exceleaza, filtrele extrem de bune, difuzorul de medeii e fixat intr-o incinta vidata, interiorul boxei e captusit cu material fonoabsorbant astefel incat sunetul e extrem de clar/placut !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări