Luca Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Ele sunt supreme pt manele, vocea lui salam si gutza suna demential. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 ...maaagnaatu' eu stiam ca face tot in china...deci ieftin si ...buuun... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Ai buget destul de mare. Arunca un ochi pe Cerwin-Vega. Cu astea: http://www.hdzone.ro/hdzone-audio-video ... irect_link Vecinu' o sa ceara indurare. Spor, Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 ...astea ,Cerwin Vega-Xls-12,chiar sunt bune...raport calitate -pretz exceptzional,am ascultat si eu o pereche si chiar sunt ok.. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Din cate vad eu, prin asa-zisele magazine online, nu mai dai de CerwinVegaEu personal am o pereche CLS-10, asa cum am mai zis si in alt topic si sunt multumit de ele, nu sunt audiofil, dar mie se pare ca suna destul de bine, ai si bubuiala daca vrei Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 In baniii astia intra open baffle cu doua Eminence alpha 15a pe " incinta".Userul Felix are o realizare de exceptie.Filtul nu o sa-ti iasa din prima dar in timp poate...Pozitionarea este iarasi pretentioasa.In cazul asta cred ca tot blocul vor veni cu pui fripti la usa ta.Spor. Link spre comentariu
VTP Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 In baniii astia intra open baffle cu doua Eminence alpha 15a pe " incinta".Userul Felix are o realizare de exceptie.Filtul nu o sa-ti iasa din prima dar in timp poate...Pozitionarea este iarasi pretentioasa.In cazul asta cred ca tot blocul vor veni cu pui fripti la usa ta.Spor.Poate ii explici dece ti se pare o solutie pe care sa o abordeze, avand in vedere ca OB, si, in general incintele omnidirectionale au un segment de piata sub 1%! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Este interesant ca omul a intrebat de standfloors in 3 cai, pentru balamuc, si o sa sfarseasca cu BLH, ceva...Credeti-ma, ca daca da cu 150W, in 3 cai(2x8"-10"), competente(un 90dB/W/m), scoala si rahatul din blocul ala... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Cred a deranjat exprimarea ca sunt pretentioase la pozitionare.De explicat va las pe dv. sa o faceti fiindca aveti mult mai multa experienta ca mine. De! Cand vulturii tac incep sa ciripeasca papagalii.Mai ciripim si noi ce sa facem?Din caietul sarcini reiesea ca omul vrea scandal.As plusa si as merge pe doua buc. FANE SOVEREIGN 15-400 per "incinta"Ieftin, coboara bine si urca mai bine ca Eminence alpha 15a basca spl-ul.Oricum cred ca omul a cheltuit déjà banutii.Spor,Mircea. Sunt curios ce prêt ar avea R 909 de la Jamo la SH. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Intra pe site-ul ala vestic si "jepcar" si scrie dali concept 10 ..si fa o negociere cu omu.Dar totusi cine rahat da 30 de milioane doar sa deranjeze un vecin? Eu daca dau drumu la 40w reali de bas la 3 dimineata ...vine vecinu de la 10 la mine....fiind diferenta de 9 etaje. Link spre comentariu
zal Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Dacă cîntă sabufăru' lîngă ţeava de la baie rezonează în tot blocu', mai ales dacă-i din prefabricate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum