Toni Marginean Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Am o motocicleta cu atas Jupiter 350 fabricata in 1974. I-am refacut tinichigeria, am vopsit-o si acum m-ar interesa un mecanic pentru reconditionarea motorului care are multe componente uzate. Sau m-ar interesa un alt motor daca gasesc pe undeva. Am carte de identitate la ea si as dori pentru inceput sa functioneze tot cu motor rusesc. Am cautat si alt motor cu tractiune pe partea dreapta dar nu s-a legat cineva sa-l adapteze pe cadru. Link spre comentariu
madcox Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 He-he. Pe motoreta din aia am mers eu la inceput.Banuiesc ca este jupiter 4.Ce anume iti lipseste la motor?Nu am inteles partea cu gasitul unui motor cu lantul pe dreapta. Nu ai gasit motor, sau ai gasit dar nu ti-a adaptat nimeni prinderile? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 3, 2014 Autor Partajează Postat Martie 3, 2014 Doresc sa repar motorul original si-mi trebuie alte pistoane, segmenti, role, bucse, biele - asta la prima "strigare". Sigur ca baiatul meu doreste alt motor mai performant dar eu doresc sa-l repar pe cel vechi. Singura problema ca nu se leaga cineva sa-mi faca motorul. Eu l-am reparat prin 1980 dar atunci se gaseau piese iar acum nu am ce-mi trebuie. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Buna seara,Pentru piese incearca la S.I.R.A 2 langa Pepsi in Bucuresti pe Chibrituri.Gardurile celor doua unitati sunt lipite,prima e Pepsi apoi S.I.R.A. 2,eu am pierdut colaborarea cu ei de vreo 5 ani si nu mai am tel. ceva.Nu sunt sigur daca intre timp nu si-au schimbat denumirea in S.I.R.C.A. 2.Eu fac pistoane la ei si imi alezeaza cilindrii de pe timpul lui impuscatu,lucreaza extrem de bine oamenii,au traditie pe piata. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 3, 2014 Autor Partajează Postat Martie 3, 2014 Buna seara,Pentru piese incearca la S.I.R.A 2 langa Pepsi in Bucuresti pe Chibrituri.Gardurile celor doua unitati sunt lipite,prima e Pepsi apoi S.I.R.A. 2,eu am pierdut colaborarea cu ei de vreo 5 ani si nu mai am tel. ceva.Nu sunt sigur daca intre timp nu si-au schimbat denumirea in S.I.R.C.A. 2.Eu fac pistoane la ei si imi alezeaza cilindrii de pe timpul lui impuscatu,lucreaza extrem de bine oamenii,au traditie pe piata.Multumesc! Link spre comentariu
draku Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 2 numere de telefon ale unor persoane care, cel putin pana in 2012, comercializau piese aduse din r. moldova si ucraina pentru moto rusestiGaspar: 0744472055Danny: 0740848790cu Gaspar am colaborat prin 2005-2006, persoana serioasa, la vremea aia trimitea piesele prin intermediul autobuzelor care fac curse interurbane regulate, plata la sosirea pieselor (el fiind din bacau parca)cu Danny nu al colaborat, nu pot da referinteoricum, detalii se gasesc destule pe forumul motociclistilor Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 3, 2014 Autor Partajează Postat Martie 3, 2014 2 numere de telefon ale unor persoane care, cel putin pana in 2012, comercializau piese aduse din r. moldova si ucraina pentru moto rusestiGaspar: 0744472055Danny: 0740848790cu Gaspar am colaborat prin 2005-2006, persoana serioasa, la vremea aia trimitea piesele prin intermediul autobuzelor care fac curse interurbane regulate, plata la sosirea pieselor (el fiind din bacau parca)cu Danny nu al colaborat, nu pot da referinteoricum, detalii se gasesc destule pe forumul motociclistilorMultumesc si va doresc o seara deosebita! Link spre comentariu
madcox Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Da, de la Gaspar luam si eu piese pentru Dnepr tot prin aceeasi perioada. Era serios si cred ca a ramas la fel.Avem pe balcon parca doua bolturi noi de piston cu bucsa cu tot de pe vremea cand vroiam sa refac jupiterul 4. O sa ma uit si daca mai sunt ti le dau degeaba. Link spre comentariu
madcox Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Am cautat bolturile cu pricina, si din pacate am doar un bolt. Al doilea nu stiu pe unde a disparut. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 6, 2014 Autor Partajează Postat Martie 6, 2014 Am cautat bolturile cu pricina, si din pacate am doar un bolt. Al doilea nu stiu pe unde a disparut.Nu e nici o problema! Link spre comentariu
madcox Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Am intrebat si eu de piese noi si mi-a fost dat numarul lui Gaspar de la care luam piese mai demult, si este acelasi postat de colegul de mai sus. Link spre comentariu
Vizitator stressLP Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 in galati sunt doi moldoveni (avem piata unde vin numai moldoveni, 3 piete de fapt) care aduc tot ce vrei pentru ij-uri, minsk-uri, jawe, urinale, lepre, etc... am avut si eu ij-uri, 8 la numar ) ele saracele nu-s motoare proaste DACA sunt facute cum trebuie si cu piese ok. extrem de importanta e echilibrarea, macar statica... la fel de importanta mai e aprinderea, pe care iti recomand s-o schimbi, e 110 sau 120 de euro una complet programabila, noua, ceheasca de la imfsoft (am si niste curbe de avans daca vrei, facute si testate de mine in decurs de 4 ani) si folosirea rulmentilor de calitate (skf, koyo, etc.) impreuna cu o solutie de blocare a lor (in general de mult nu mai au cote de presare ok motoarele astea). sablati cilindrii si vopsiti negru in strat subtire si rezolvi si racirea. bine, sunt muuulte de spus despre ij jupiter. daca vrei iti stau la dispozitie. singurul lucru pe care n-am reusit niciodata sa-l fac a fost rotorul. le ardea pe paine la drum lung daca treceam de 90 km/h sustinut. proaste rau... dar recunosc, nici n-am gasit/cautat pe atunci un meserias bun care sa le bobineze mai bine decat rusii... ei sigur le bobinau intre doua sticle de votca sau ceva... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2014 Salut! Chiar aveam nevoie de ajutor fiindca am patit-o rau cu motocicleta! Dupa ce a fost gata tinichigeria si urma sa-i mai pun la punct motorul sau sa-l schimb tipul care se ocupa a plecat in Italia spunand ca atunci cand se va intoarce v-a termina lucrarea (motocicleta completa a ramas in acelasi atelier, al cumnatului lui). Si s-a intors abia acum. Cand ne-am dus sa vedem ce este cu motocicleta am ramas surprinsi de faptul ca a disparut motorul vechi (care era pus intr-o cutie), aparatoarea spate si tot ce era pe ghidon. Am ramas perplex (mai ales tata pentru care motocicleta are o valoare sentimentala - are numere noi, talon, certificat de inmatriculare, impozitul la zi)! Eu totusi as vrea sa o pun la punct si as dori sa ma sprijiniti - bineinteles contracost! 0722506910, 0745881092. Link spre comentariu
Vizitator stressLP Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 pentru motorul in sine intra pe www.motociclism.ro. aveam eu un motor de jupiter 4 dar a ramas la un prieten de-al meu care din pacate a murit... pentru piese tot acolo, la sectiunea comuniste sau la mine pentru indrumari si surse de piese [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum