Vizitator yolasfinx Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Salutare!am facut rost de un dvr EURO VIDEO , made in Koreanu reusesc sa ma logez la el, imi cere o parola, nu am manualulpe spate scrie COMMERCIAL CCTV PRODUCT24JSE252776S/N....MADE IN KOREAMULTUMESC. Link spre comentariu
aly4quad Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 daca nu a fost folosit, poate fi 6 de zero, adica 000000. Daca a fost parolat, du-te la un service. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Sau ia netul la purecat.Am mai scris intr-un post al altui user,in cazul meu deparolarea se efectueaza apasand de 10 ori tasta sus .Incearca toate variantele pe care le gasesti indiferent daca sunt de la aceeasi marca cu al tau, e ca la loto,nu incerci nu castigi. Link spre comentariu
Vizitator yolasfinx Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 multumesc de raspuns.dupa ce introduc 6 de zero trebuie sa apas pe ceva? cumva butonul SET?daca introduc 8 cifre dispare meniu cu paroladar cand apas pe butonul meniu sau chiar pe pe POWER tot imi apare password Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum