Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare amplificator chinezesc

Vizitator dadart40

Postări Recomandate

Daca vei folosi vechiul ventilator sau un ventilator cu amperaj similar o poti lasa la aceasi valoare. Daca vrei sa folosesti ventilatorul mare ar trebui schimbat si pe traseu cateva rezistente, pentru ca rezistenta de care vorbim daca o vei modifica in jos ca putere se va arde si in sus iti va scadea si mai mult amperajul in ventilator.Asta daca e rezistenta de care cred eu ca vorbesti... nu prea ma ajuta poza...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator dadart40

Firul rosu - pozitiv este in lipit de un capat al rezistentei, cel negru nu are treaba cu ea. Daca nu includ si rezistenta in circuit turatia coolerului este maxima.Multumesc!foto:

post-83749-139829767754_thumb.jpg

post-83749-139829767774_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ce putere are acel amplificator ca sa-ti trebuiasca ventilator? Un ventilator e o sursa de zgomot f deranjanta mai ales cand asculti la nivele scazute intr-o camera. Eu in cntinuare cred ca acel radiator facut bucati este nepotrivit, iar cu unul potrivit nu ai nevoie de vreun ventilator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări