bogdanm Postat Noiembrie 16, 2004 Partajează Postat Noiembrie 16, 2004 Mersi! O sa incerc cat de curand. Mersi si pentru tip-ul cu ExpressPCB care exporta format vectorial. Eu aveam o versiune mai veche care nu auzise de asa ceva Link spre comentariu
ywar2 Postat Noiembrie 22, 2004 Partajează Postat Noiembrie 22, 2004 Am incercat si eu metoda cu autocolant cu mult timp in urma si am renuntat. Daca ploterul nu este bun si daca imaginea nu este convertita vectorial rezultatele sint nule. Mai bine folosesti folie transparenta ptr imprimanta laser. Transferul se face identic cu cel de la PNP.Rezultatele sint mai mult de cit satisfacatoare. :shock: Link spre comentariu
bogdanm Postat Noiembrie 23, 2004 Partajează Postat Noiembrie 23, 2004 makabudu, help please !!! Am facut un cablaj in ExpressPCB si acu nu reusesc de nici o culoare sa export traseele in DXF ... nu vrea decat pad-urile si silkscreenu. Mor cu el de gat daca m-am chinuit degeaba :evil: Link spre comentariu
Vizitator makabudu Postat Noiembrie 24, 2004 Partajează Postat Noiembrie 24, 2004 mda..am vazut ca si la mine face la fel....nu stiu ce drq e cu el? :shock: cand am incercat eu mai demult mergea..am sa caut pe net un programel care sa faca treaba asa cum trebe. Link spre comentariu
bogdanm Postat Noiembrie 30, 2004 Partajează Postat Noiembrie 30, 2004 Rezolvat prin refacerea schemei in Eagle, ceea ce trebuia sa fac de la inceput. ExpressPCB e o gluma proasta :evil: Link spre comentariu
Incepator Postat Noiembrie 30, 2004 Partajează Postat Noiembrie 30, 2004 Ceva,ceva are legatura cu subiectul asta : http://www.ifrimv.go.ro/plotter.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum