maftei Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 O lamurire ,va rog.Am desfacut doua transformatoare:unul de iesire si unul de retea de la un amplificator cu PL34.Doua tipuri de tole:unele negre,nevopsite si unele vopsite pe o fata,cel putin asa apar,nu sunt complet negre.Si acum intrebarea:pentru ca eu le-am incurcat, care sunt pentru traf alimentare si care pentru iesire.va multumesc Cu stima Maftei Link spre comentariu
RockDok Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Carcasele au aceleasi dimensiuni? Link spre comentariu
maftei Postat Februarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2014 Da.Doar ca le-am incurcat intre ele.Eu cred ca cele negre (nevopsite)sint de la alimentare.Ma gindesc sa-l desfac pe al doilea si sa vad.Maftei Link spre comentariu
gg101 Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Banuiesc ca tolele care sunt vopsite (probabil cu verde) pe o fata sunt de la traf-ul de iesire.Dar cred ca in primul rand ar trebui identificate primarele la fiecare traf. Dupa care se poate masura rezistenta in DC la fiecare. Amplificatorul a fost PP sau SE ? Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 O lamurire ,va rog.Am desfacut doua transformatoare:unul de iesire si unul de retea de la un amplificator cu PL34.Doua tipuri de tole:unele negre,nevopsite si unele vopsite pe o fata,cel putin asa apar,nu sunt complet negre.Si acum intrebarea:pentru ca eu le-am incurcat, care sunt pentru traf alimentare si care pentru iesire.va multumesc Cu stima MafteiPL34 nu stiu sa existe. Cred ca e vorba de EL34. Si daca seamana trafurile, foarte probabil e vorba de un amplificator Sigma de 50W.Se pot determina infasurarile dupa schema acestuia...reveniti cu poze si mai multe detalii...Sau nu am priceput eu bine...ati desfacut trafurile din amplificator, sau ati demontat transformatoarele in sine, dupa ce le-ati scos din aparat? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 PL34 nu e sigur, sau o fi vorba de PL36. Link spre comentariu
niculian Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Tolele standard sunt 1W7 si au o grosime de 0,5mm.Pt. transformatoarele de iesire se utilizeaza tole cu graunti orientati 0W6 sau M6X. Acestea au 0,35mm grosime. Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Amplificatoare romanesti cu PL36 nu stiu sa fi fost, cel putin originale, Philips a facut asa ceva, dar pe ala se mai poate citi sigla, oricat ar fi de vechi :)Daca e diy...e mai complicat. Totusi, nu inteleg, de ce sa umbli intr-un amplificator cu tensiuni periculoase - chiar letale - daca nu stii nici macar sa determini infasurarea unui transformator? Poate totusi e vorba doar de tole... Link spre comentariu
maftei Postat Martie 1, 2014 Autor Partajează Postat Martie 1, 2014 Am démontât trafurile pentru a le rebobina si am incurcat tolele intre ele.Lampile sunt EL34.,am sris gresit.merci. Link spre comentariu
zal Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Dacă ampliful e unul românesc şi tolele au aceleşi dimensiuni, nu contează cum le alegi din grămadă, sînt la fel. Poate să fi fost trafo din loturi diferite, dar materialul e obişnuit. Ptr liniştea personală, pune juma-juma în ambele trafo. Link spre comentariu
maftei Postat Martie 2, 2014 Autor Partajează Postat Martie 2, 2014 Da.Eu am pus toate tolele de acelasi fel pe un traf.Vedem ce iese.Va multumesc.Cu stima Maftei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum