Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

EGR golf 4 benzina stricat

cristi_ony

Postări Recomandate

Buna ziua , am si eu o problema cu un egr de la un golf 4 banzina cod de motor azd, vreau sa stiu daca este bine daca verific dupa autodata pentru ca imi da un potentiometru de recunoastere a cursei egr ului si nu stiam daca e corect ce am masurat eu sau daca e bine, am cautat pe net dar nu gasesc deloc de aceea m am hotarat sa intreb intai aici si dupa ai o sa pun eu si pe forumul de vag ca acolo nu se gaseste, am verificat pini 2 cu 4 si 2 cu 6 nu imi da nimic dar daca verific 4 cu 6 imi da 1.400 ohmi pe aparat, pinul 1 cu 5 este 8 ohmi exact cum scrie in autodata, o sa atashe si poze din autodata, multumesc mult si imi cer scuze daca am postat gresit

post-32557-139829766814_thumb.jpg

post-32557-139829766832_thumb.jpg

post-32557-139829766847_thumb.jpg

post-32557-139829766863_thumb.jpg

post-32557-139829766874_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi_ony

3

• dem3ntor

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

eu la fostul golf dupa o curatare nu am reusit sa il mai daptez cu vag-comul neam. singura reparatie a fost cumpararea unui egr de la dezmambrari, eu am avut AUS, dar is la fel.Nu cred ca ai ce sa ii faci :)

Link spre comentariu

aceasi problema si la mine dar ma gandeam ca poate gresesc eu la massurari , azi o sa cumpar altul, eram doar curios daca asa se masoara cum zice autodata adica e un potentiometru de 2100 de ohmi?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări