cristi_ony Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Buna ziua , am si eu o problema cu un egr de la un golf 4 banzina cod de motor azd, vreau sa stiu daca este bine daca verific dupa autodata pentru ca imi da un potentiometru de recunoastere a cursei egr ului si nu stiam daca e corect ce am masurat eu sau daca e bine, am cautat pe net dar nu gasesc deloc de aceea m am hotarat sa intreb intai aici si dupa ai o sa pun eu si pe forumul de vag ca acolo nu se gaseste, am verificat pini 2 cu 4 si 2 cu 6 nu imi da nimic dar daca verific 4 cu 6 imi da 1.400 ohmi pe aparat, pinul 1 cu 5 este 8 ohmi exact cum scrie in autodata, o sa atashe si poze din autodata, multumesc mult si imi cer scuze daca am postat gresit Link spre comentariu
cristi_ony Postat Februarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2014 Si documentatie cu valva egr, Va multumesc Link spre comentariu
dem3ntor Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 eu la fostul golf dupa o curatare nu am reusit sa il mai daptez cu vag-comul neam. singura reparatie a fost cumpararea unui egr de la dezmambrari, eu am avut AUS, dar is la fel.Nu cred ca ai ce sa ii faci Link spre comentariu
cristi_ony Postat Februarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2014 aceasi problema si la mine dar ma gandeam ca poate gresesc eu la massurari , azi o sa cumpar altul, eram doar curios daca asa se masoara cum zice autodata adica e un potentiometru de 2100 de ohmi? Link spre comentariu
Postări Recomandate