Vizitator exterminatorultv Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Optocuplor inlocuit,tensiune pe c-ul mare 300v,dioda zener de 18v la fel,inlocuita.Astept din partea dvs alte idei.Multumesc! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 pune bec pe b+ si scoate toate diodele din secundar dintrun capat si asa vezi daca nu ai vreun scurt in secundar Link spre comentariu
Vizitator exterminatorultv Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 pune bec pe b+ si scoate toate diodele din secundar dintrun capat si asa vezi daca nu ai vreun scurt in secundar Am scos toate diodele din secundar,fara niciun efect,am exact aceasta problema, viewtopic.php?f=17&t=162075, diferenta este ca eu n-am schema ,ma mai puteti ajuta cu ceva idei?Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator exterminatorultv Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Revin...Va salut din nou.Daca trebuie voi inlocui si traful linii,chooper-ul,tubul,carcasa,sasiul .Da' cel putin bagati-ma in seama oameni buni!Stiu prea bine ca sunt ''slabut''dar cu putin ajutor l-om face,v-am dat un indiciu in postarea anterioara,exact acelasi defect doar ca n-am schema,si care-i problema daca n-am schema?Daca nu era ''goagalul'' sa luam schema care nu exista,nu mai depanam?Suntem buni si-l rezolvam .Mosul meu n-avea schema la tv si electronistu' il rezolva.,noi ce facem aici,suntem multi si nu suntem capabili sa-l rezolvam??? Link spre comentariu
Vizitator exterminatorultv Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Revin...Va salut din nou.Daca trebuie voi inlocui si traful linii,chooper-ul,tubul,carcasa,sasiul .Da' cel putin bagati-ma in seama oameni buni!Stiu prea bine ca sunt ''slabut''dar cu putin ajutor l-om face,v-am dat un indiciu in postarea anterioara,exact acelasi defect doar ca n-am schema,si care-i problema daca n-am schema?Daca nu era ''goagalul'' sa luam schema care nu exista,nu mai depanam?Mosul meu n-avea schema la tv si electronistu' il rezolva,noi ce facem aici,suntem multi si nu suntem capabili sa-l rezolvam???Postam la ''Incepatori'' dar nu imi da voie.Daca ma ajutati va multumesc,daca nu,la fel.O zi buna la toti! Link spre comentariu
Vizitator CEAS Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 CAND NU STII CEVA ANUME ,,,,,E GREU ,GREU ,GREU ,TARE. SCUZE ,DA ASA ESTE!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator CEAS Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Ai incercat sa_l duci la reparat ,la un centru specializat ?????? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Am scos toate diodele din secundar,fara niciun efect,am exact aceasta problema, viewtopic.php?f=17&t=162075, diferenta este ca eu n-am schema ,ma mai puteti ajuta cu ceva idei?Va multumesc!Cum sa scoti toate diodele din secundar?bucla de reglaj cum mai actioneaza?Mama mama ce depanare. Link spre comentariu
spiderflash Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Nu am citit cu atentie toate mesajele dar din ce am citit acum tv-ul nu scoate nici o tensiune.Eu va recomand sa schimbati integratul din sursa.In legatura cu defectul initial eu am avut un tv "Hyundai" de reparat la care oscilau tensiunile si dupa verificari amanuntite (diode,rezistente,conzi,integrat,etc) defectul era cauzat de semireglabilul din sursa care era defect asa ca va recomand ca dupa ce rezolvati problema cu sursa care nu scoate tensiune sa verificati si acest semireglabil daca defectul initial se va mentine. Link spre comentariu
silviu34 Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Uite si schema.Va rog mai postati o data schema. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 (editat) http://www.filehost.ro/30825987/Tousada_TDA_11105BW_pdf/ Editat Septembrie 4, 2014 de leoncris Link spre comentariu
Vizitator Martinas Iosif Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 doresc o schema tv gut schneid 21 m 350 cu placa TOUSDA TH 11105 D PCB multumesc probleme cu sursa CQ 1265 RT stie cineva un echivalent va astept multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 doresc o schema tv gut schneid 21 m 350 cu placa TOUSDA TH 11105 D PCB multumesc probleme cu sursa CQ 1265 RT stie cineva un echivalent va astept multumesc cred ca nu vati uitat bine eu zic cai cu CQ0765RT sursa si sechema este postata mai sus de colegu leoncris Link spre comentariu
modoran Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Cum se intra in service la chinezaria asta ? Vreau sa-i reglez geometria, am telecomanda NP11 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Incercati MENU-6-4-8-3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum