Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Gut Schneid-model 21M350N

Vizitator exterminatorultv

Postări Recomandate

Gut Schneid-model 21M350N,sasiu-Tousda TH 11105D PCB,procesor-11106PS/V3/3/AQ6,linii-D 1555,sunet-1030,sursa-CQ0765RT.Verificata sursa pe bec 44v,tensiune pe B+ 84v,tensiune pe C-ul mare 298v.Rog idei si solutii pentru rezolvarea problemei.Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4

• BUGHIU

3

• elmar

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

daca doriti o schema exacta a acestui sasiu chinezesc ...nu cred ca veti gasi!dar pentru identificarea si verificarea acelor conzi nu va trebuie nici o schema!...ii schimbati pe toti(condensatorii electrolitici) care sunt "uscati"(devalorizati) din sursa! :da

Link spre comentariu

schimbati optocuplor din sursa posibil pc817,schimbati condesatorul din sursa 10mf 50v,daca aveti 2 condesatori pe langa procesor notati cu C223 C227 ar fi bine sa-i schimbati,precum si tranzistorul de langa ei c1815 sau (a1015 nu mai stiu exact care din ele e)telecomanda este?

Link spre comentariu

schimbati optocuplor din sursa posibil pc817,schimbati condesatorul din sursa 10mf 50v,daca aveti 2 condesatori pe langa procesor notati cu C223 C227 ar fi bine sa-i schimbati,precum si tranzistorul de langa ei c1815 sau (a1015 nu mai stiu exact care din ele e)telecomanda este?

Inlocuit tot exceptand ''C 1815 sau A 1015'',mai exact daca puteti sa-mi spuneti,care dintre ele?Multumesc!
Link spre comentariu

Gut Schneid-model 21M350N,sasiu-Tousda TH 11105D PCB,procesor-11106PS/V3/3/AQ6,linii-D 1555,sunet-1030,sursa-CQ0765RT.Verificata sursa pe bec 44v,tensiune pe B+ 84v,tensiune pe C-ul mare 298v.Rog idei si solutii pentru rezolvarea problemei.Va multumesc!

...doar atat ati masurat? Pe pinul 3 la CQ0765RT aveti un zenner de 18v...e bun? Acolo se formeaza tensiunea de start din condi mare...! Si totusi cat este tensiunea pana la urma: 44v sau 84v?!?! ....sau 84v este in gol ...fara bec?!?! Poate fi chiar integratul defect!!! Atentie ca nu este echivalent DIRECT cu 5Q0765RT!!!!!
Link spre comentariu

Am masurat dioda,e buna,integratul inlocuit cu exact ce era inainte(CQ0765RT).Mai fac o proba direct sau scot din nou finalul linii pentru inca o masurare pe bec?Cum e recomandat?

Link spre comentariu

Ca sa eliminati o posibila ''blocare'' a sursei din cauza vreunui defect in final linii,incercati pe bec...!!!!Dioda de 18v de multe ori arata bine la ohmetru dar sub tensiune....face ''figuri''!!! Am intrebat daca ati masurat 18v pe acel pin?!?!....si cat ati masurat inainte tensiunea de fapt;....44v sau 84v?!?! cu bec sau/si in aer?!?!Ledul de st-by se aprinde?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări