Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu reusesc sa scriu windows-ul 7

zott

Postări Recomandate

Buna ziua , am o mare problema cu calculatorul unui nepot si anume : vreau sa rescriu windows-ul pe el ( win 7 ) deoarece nu mai functiona vechiul windows iar cand am inceput sa-l scriu merge pana acolo unde trebuie sa selectez partitia pe care trebuie sa-l scriu si se opreste , insa imi cere sa instalez ULi SATA/RAID Controller (M1573). Placa de baza a calculatorului respectiv este Asrock 775Twins - DHTV dual core Procesor . Mai pot sa va informez ca la deschiderea calculatorului imi zice sa apas Ctrl+A pentru a executa ULi RAID BIOS SETUP UTILITY insa am cautat in BIOS si nu am gasit respectiva setare . Asa ca vin sa va rog a ma ajuta putin si pe mine cu un sfat , o informatie , orce credeti ca imi va fi folositor spre a finaliza scrierea windows-ului ( vreau sa pun win 7 deoarece are suficiente resurse calculatorul , procesor bun , 4 gb ram etc ) Am incercat sa scriu WISTA , si culmea , asta imi merge , dar copilul nu se descurca cu el , a folosit doar XP-ul ( am incercat si cu asta , dar nu merge ) si WIN 7 Ultimate . Va multumesc frumos !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zott

6

• andreivlad1999

3

• popa ionut

1

• Nostalgic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Discul,sticul,etc. pe ce aveti win7, este bun? Se poate sa fi fost scris pe disc cu erori. Incercati un alt disc cu win7.

este discul de pe care mi-am scris eu windowsul pe desktopul meu , merge sigur !
Link spre comentariu

cautati un kit de windows 7 mai nou care are si driverele pt raid-SATA instalate!!il gasiti pe torrent ,filelist..etc...

Daca ma puteti ajuta dvs. cu un link .......nu prea ma descurc eu pe aici cu internetul ..... nu stiu exact unde si ce sa caut , va multumesc !
Link spre comentariu

Incercati sa aduceti BIOS-ul la setarile Default.

Am executat si aceasta operatiune .........printre primele chiar , apoi am resetat si cu bateria de bios scoasa ........... degeaba , ma lovesc mereu de driverul asta ULI ...... cum spuneam am descarcat unu dar zice ca e vechi ..........altul nu mai gasesc , sau poate nu stiu unde sa caut eu !
Link spre comentariu

Driverul poate fi gasit aici: http://www.asrock.com/mb/ATI/775Twins-H ... oad&os=All .

Placa de baza este destul de veche si driver mai nou decat cel de pe site-ul producatorului placii nu cred ca vei gasi.

Am gasit undeva o solutie postata de cineva care a intmpinat aceeasi problema ca si tine. Citeste aici: http://social.technet.microsoft.com/For ... rohardware

Daca nu te descurci cu engleza da-i un Google translate.

Succes si sa ne spui daca ai rezolvat.

Link spre comentariu

Driverul poate fi gasit aici: http://www.asrock.com/mb/ATI/775Twins-H ... oad&os=All .Placa de baza este destul de veche si driver mai nou decat cel de pe site-ul producatorului placii nu cred ca vei gasi.Am gasit undeva o solutie postata de cineva care a intmpinat aceeasi problema ca si tine. Citeste aici: http://social.technet.microsoft.com/For ... rohardwareDaca nu te descurci cu engleza da-i un Google translate.Succes si sa ne spui daca ai rezolvat.

Multumesc frumos , am reusit cu driverul ! Era jale cu el , controlerele de hard lipsa , in sfarsit , calculator utilizat de copiii..... ! Inca o data , multumesc , iar cei care citesc asta pot folosi cu incredere metoda , merge snur , chiar si aplicata de un incepator ca mine ! stima !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări