Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Xbox 360 Console Phat

sorintv

Postări Recomandate

Buna! Daca am gresit topicul, scuze! Ma poate initia (ajuta) sa-l modez, pt. jocuri Pc? Pe forumuri am citit ca se poate cu soft, cu jtag, cu bloc optic, cu chip, dar mare lucru n-am inteles fiind novice la acest capitol. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorintv

5

• blue36

2

• George(sb)

1

trebuie sa desfaci consola, are port s-ata pentru optic, aia o legi la un PC normal, iar alimentarea o lasi de la consola, dupa care cauti o versiune de firmware pentru modelul tau de unitate optica modificata si o rescri, dupa care in ruptul capului nu mai faci upgrade de soft la consola

Link spre comentariu

LT se refera la modarea firmware a unitatii optice, RGH este varianta hardware, costa in jur de 200 de lei si ai avantajul ca poti rula jocurile direct de pe HDD! Daca stai prost cu finantele varianta LT 3.0 plus este foarte buna, dezavantajul este ca peste o perioada de timp cind vei dori sa joci un joc mai nou o sa-ti apara mesaj ca trebuie facut update la consola iar update-ul inseamna demodarea acesteia!Daca iti faci singur modarea nu este nicio problema, dupa update refaci modare si....go to play!Nu trebuie sa-ti fie frica de modare firmware, unitatea optica este verificata de program inainte de modare si nu accepta un soft diferit!Vad ca ai Jasper asa ca fai modare fara frica, acest model nu da RROD decit daca nu-i lasi fante de aerisire!

Link spre comentariu

Mersi "blue" pt. ajutor. Ma ocup cu depanarea de aprox 20 ani, deci, cred ca, nu sunt "la furat". Xbox-ul este al unui client, pe care l-am acceptat, pentru ca, pentru mine este o "provocare". Am mai vazut la alti colegi, cum modau ps1 sau 2, si ma gandeam ca, montezi chipul si gata procedura. Dupa ce m-am mai documentat de pe forumuri, mi-am facut cat de cat o idee despre xbox-uri. Clientul imi plateste cat costa, si plus de asta se aboneaza sa-i fac si jocuri (acesta este alt capitol ... LiteIon..). Dupa raspunsul pe care mi l-ai dat pe forum, o sa-i explic clientului cum sta treaba. Puteam foarte simplu, sa-l modez in alta parte, imi puneam adaos si toata lumea era multumita. Totusi raman la "provocare"! Inca o data, multumesc!Ps. George m-a speriat cu firmware...! I will back!

Link spre comentariu

In general ultimile console au mers pe unitate optica Lite-On, daca ai o asemenea unitate este necesar o mica modificare a cablului de alimentare a unitatii optice pentru a-l pacali sa citesti key-a din el si sa-l poti moda.Oricum, este foarte simplu si ar trebui sa faci modarea in maxim cinci minute! Este neaparat necesar un calculator care sa aiba pe placa de baza slot S-ATA.

Link spre comentariu

N-am mai facut nimic. La luat clientul inapoi chiar dupa ce am scris penultimul mesaj. A zis ca se mai gandeste. Orisicum, mersi blue!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări