Vizitator passion Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Salut,Nu stiu daca am postat unde teebuie, insa am nevoie de ajutorul vostru.Caut de ceva vreme, un emitator audio pentru banda libera PMR(446mhz).Vreau sa fie ceva mic, de preferat nu home made, dar daca este facut cum trebuie nu am nimic impoteiva.Am nevoie de acest emitator ptr a trimite, la fel ca in poza, un semnal audio dintr.un avion de jucarie(de aia trebuie sa fie cat mai mic,2-3g), la sol, unde va fi receptionat cu o statie walkie-talkie din comert.Am tot cautat pe la noi montaje gata facute insa nu am gasit.Presupun ca exista magazine la noi cu asa ceva....Sper sa ma indrumati unde trebuie.Nu vreau sa incerc varianta 2,4ghz sau 5,8ghz ptr ca sunt prea scumpe.Multumesc mult! Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 1. Nu sunt convins că ceea ce vrei să faci se încadrează la PMR ( ca reglementare ).2. 2..3 grame . Nici ceea ce arăți în poză nu are 2..3 grame. Link spre comentariu
Vizitator passion Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 De incadrat se incadreaza, daca te referi la ces crie pe modulul ala, nu lua in seama, eu caut ceva in PMR.Cat despre masa, modulul ala are 3g fara conectica.Nu ar fi neaparat o problema masa, insa sa nu fie ceva greu, asta era ideea, ca asa puneam un walke talkie direct in zburator.Multumesc! Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Mă refeream la faptul că PMR este destinat unei comunicații vocale între persoane ( cel puțin în principiu ) . Din acest motiv cred că va fi dificil să găsești module ca cel din poză . Orcum , succes!PS M-am uitat și eu la modulul ăla . Nu e vândut ca PMR ci ca ISM care în România e 433Mhz și are alte limitări de putere. Link spre comentariu
cristi71 Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 http://www.elektronika.ba/408/fm-bug-420-480-mhz/2/ Link spre comentariu
Vizitator passion Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Exact aia caut, acum mai trebuie si gata facut :)Multumescd e ajutor! Link spre comentariu
Vizitator passion Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Nici o sansa se pare, nu? Link spre comentariu
Alexutz Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Daca ajungi prin talcioc gasesti modem Zapp prin USB cu 3-5lei si-i scoti emisia. Link spre comentariu
Vizitator passion Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Si zappul era in pmr? Link spre comentariu
sebip Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 zapp-ul era in banda de 470MHz (parca) deci destul de aproape de PMR si poate se reuseste lucrul in frecventa aceea (433MHZ) Link spre comentariu
Vizitator passion Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Multumesc de ajutor, am rezolvat.o in GSMul normal, folosind un microfon spion ptr gsm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum